Søndag og mandag: SPAR 20% på Ferm Living væglamper - KLIK HER

Robot Legetøj

Robot legetøj

Sjovt og lærerigt robot legetøj

Robotterne er her og overtager snart det hele! Eller... De er i hvert fald nået frem til børneværelserne, hvor de bidrager til lærerig og eksperimentel leg til gavn for barnets udvikling og fantasi. Robot legetøj er et godt supplement til det manuelle og traditionelle legetøj, som barnet kan bruge til leg sammen eller hver for sig. 

Vi har et ret stort og alsidigt udvalg af robotlegetøj med produkter til børn i flere aldre. Det er ikke robot legetøj som kræver, at barnet eller du er elektroniknørd eller har forstand på det. Nogle af robotterne kan mange ting. Godt nok er det ikke kaffe, de kan lave – men der er i hvert fald garanti for spændene og sjov underholdning i timevis med vores robot legetøj.

 

Lad teknik og leg smelte sammen med robot legetøj 

Selvom robotlegetøj differentierer sig meget fra traditionelt og manuelt legetøj, er det en rigtig god og lærerig måde at introducere barnet til teknik på. Læring og leg udfolder sig netop gennem legetøj og har altid gjort det. Med robot legetøj fra Børnenes Kartel bliver der sat ekstra skub på udfoldelserne. 

Prøv for eksempel at tage et kig på vores seje og farverige robot Marty, der både kan gå, danse og spille fodbold. For at få Marty til at udføre kommandoerne, skal barnet selv kode dem via en app eller fra en PC. Her smelter leg og teknik for alvor sammen, da barnet får færdigheder inden for teknik og kodning samtidig med, at kreativiteten bliver stimuleret på en helt ny og anden måde end ved leg med traditionelt legetøj.  Med vores robotlegetøj bliver der åbnet op for en helt ny legeverden, som både er sjov for barnet og forældrene.

Se vores udvalg her

Eksperimentel leg 

Robotter er særligt gode til at udvikle på barnets kreativitet og giver mod på at udforske en anden verden i det tempo, barnet har mod på og lyst til. Det er vi meget opmærksomme på her på shoppen, hvor vi blandt andet tilbyder eksperiment legetøj fra 4M Kidzlabs. 

Med legetøj fra Kidzlabs kan barnet bygge en sjov robot, der vimser afsted ovenpå en børste eller bygge en robothånd, der kan tromme melodier med dens fingre. Der er dermed masser af spændende læring om mekanik gennem robotlegetøjet, samtidig med at legen og fantasien kan få frit løb til at udvikle sig i barnets tempo.

Se vores udvalg her

Robotter til de mindste

Vi har selvfølgelig også sjove og spændende robotter til de mindste. De må endelig ikke glemmes. Det er Our Generation dukken, Opfinder Amalie, et rigtig godt eksempel på. Hun er en sød og smilende dukke, der elsker at finde på og skabe helt nye ting. Men hun elsker også at få sat nyt hår. 

Til barnet, der ikke er så gammelt endnu, har vi også en sød og charmerende robotbamse fra Jellycat og en fin lille bold med motiv af robot på. Det tekniske og eksperimentelle legeunivers kan derfor allerede introduceres for barnet, mens det er blot er et par år gammelt.

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker