Byttefrist: julegaver købt i vores fysiske butikker kan byttes op til 14 dage efter vi får lov at åbne

Racerbane Legetøj

Racerbane legetøj

1,2,3 kør! med racerbane legetøj

Er fart og hurtige biler lige noget for dit barn? Så er en racerbane og hurtige legetøjsbiler det helt rigtige valg af legetøj til hyggelige stunder med fart over feltet på børneværelset eller i stuen. 

Fart over feltet er netop, hvad vi kan tilbyde her på shoppen, da du her finder et stort udvalg af de sejeste racerbaner til det fartglade barn. Se bare den flotte racerbane fra franske Vilac til leg med små, men rigtig hurtige biler. Skal der endnu mere fart på, har vi også en smart racerbane lavet af gummi fra Waytoplay, som kan sættes sammen på forskellige måder. Før du ved af det, er I 1,2,3 i gang med at køre om kap!

 

Racerbane legetøj til klassisk leg

Du husker det nok selv fra dengang, du var barn: Racerbilerne holder klar til start, er klar til at gasse op og så lyder startskuddet! Bilerne racer fremad på banen så hurtigt, de kan med målet om at komme først over målstregen. Hurtig og spændende fartleg med racerbane legetøj er en sand klassiker, når det kommer til leg for børn og kan samle både børn og barnlige sjæle. 

Racerbanerne fra Waytoplay og Vilac City består begge af forskellige racerbanestykker, som kan sættes sammen i endeløse kombinationer. Det styrker barnets finmotorik og er derfor også et udviklingsstimulerende legetøj, som både er sjovt og spændende. 

Se vores udvalg her

Timevis af sjov med racerbane legetøj 

Racerbane legetøj er altid sjovt og er derfor oplagt at gøre fritiden hyggelig og fornøjelig med. Alt vores racerbane legetøj er nemt at tage ud af indpakningen og sætte sammen i forskellige kombinationer eller legeuniverser. Det er nemt at transportere rundt og kan derfor bruges på børneværelset såvel som i stuen, hvis der er plads nok til hurtige racerbiler og en udfordrende racerbane. 

Vores racerbane legetøj kan bruges af børn i flere aldre, da det hverken er for kompliceret for den yngste eller for enkelt for det lidt større barn. Børn i forskellige aldre kan derfor sagtens samles om racerbane legetøj fra Børnenes Kartel. 

Se vores udvalg her

Racerbane legetøj i gode materialer 

Selv de hurtigste biler og den mest udfordrende racerbane med skarpe sving og våde veje skal være af god kvalitet, så det kan holde til mange års leg. Hos Børnenes Kartel har vi fokus på kvalitet, og det kommer også til udtryk i form af vores racerbane legetøj, der er fremstillet i robuste materialer såsom træ og gummi. 

Faktisk kan vores racerbane i gummi fra Waytoplay tages med udenfor til udendørs racerløb, da delene kan skylles rene igen. Racerløbene kan dermed afholdes hvor end det skal være! Det er sådan, det skal være med racerbane legetøj og legetøj generelt, da det skal kunne holde til hård håndtering uden at gå i stykker eller blive beskadiget. 

Når legetøj er robust og holdbart og derfor kan tåle at blive leget med, stimulerer det også fantasien og legen på bedste vis, da barnet ikke skal tage hensyn til, at legetøjet let kan gå i stykker. Legen kan bare sættes i gang!

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker