Spar 30 - 40 - 50% I vores store OUTLET. KLIK HER

Pige Legetøj

Pige legetøj

Lærerigt pige legetøj til piger i flere aldre

Piger er glade for leg med plads og tid til fordybelse og omsorg. Det er en helt naturlig del af legen for piger, hvorfor dukker, dukkehuse og legekøkkener er et oplagt valg til pigen, der mangler nyt legetøj. Dermed ikke sagt, at piger ikke kan lege med byggesæt, lege ridder eller køre hurtigt med racerbiler. Det kan de sagtens, når dukken skal sove eller kagen er blevet spist. 

I vores kategori med pige legetøj har vi samlet noget af det mest populære legetøj til piger, som vi har erfaret, at vores kunder efterspørger. Det er alt lige fra kreativt Kinetic Sand til en sød Corolle babydukke med tilbehør. Måske heste er i interessen lige nu? Så har vi også det.

 

Autentisk pige legetøj

Piger og drenge leger meget forskelligt. Pigers leg lægger primært vægt på meget autentiske lege, hvor de laver mad derhjemme, leger bryllup eller barnedåb samt gennem forskellige lege viser omsorg og kærlighed for andre. Det er derfor helt naturligt, at piger viser interesser for legetøj, der afspejler hverdagen så meget som muligt. Her er vores dukkehuse med autentisk interiør fra Djeco et rigtig godt eksempel. 

Vi har også søde dukker, som hjælper piger i flere aldre til at øve og indleve sig i helt almindelige hverdagssituationer og personificere dukken. Det er en rolleleg, der giver følelsen af virkelighed, og som de lærer meget af, da det giver dem sociale færdigheder og udvikler deres identitet. Det gælder både for de yngre piger i 2-5-årsalderen og for de lidt ældre piger. Autentisk leg og legetøj er derfor oplagt til piger.

Se vores udvalg her

Et legekøkken er et sikkert hit

En hyggelig leg, som piger i flere aldre er vild med, er at lege mor eller kok, der laver mad i køkkenet. Mange piger synes, det er hyggeligt at servere god mad og kager for deres gæster eller deres dukke. Det er autentisk leg, når det er bedst. 

Børnenes Kartel har alt, hvad piger kunne ønske sig til et legekøkken. Vi har alt i kager og småkager samt gryder og køkkenudstyr. Skal bordet dækkes flot og pænt op, kan spisestellet fra Mamamemo bruges. Så er det klar til at invitere veninder eller dukkerne over til lækker kage.

Se vores udvalg her

Prinsesse for en dag 

For piger er der næsten ikke noget mere eventyrligt end at få lov til at være en fin prinsesse. Det er dem, de får læst op om i eventyrerne, så hvorfor ikke forvandle sig selv til en skøn og smuk prinsesse, der bor på et stort slot? Et prinsessediadem fra Mamamemo og en sød kjole fra Liontouch er perfekt til at forvandle enhver pige til en vaskeægte prinsesse. 

Hvis der skal leges prinsesse fra top til tå derhjemme eller til fastelavn, har vi også smukke glittersko fra Angels Face, som må siges at være en prinsesse værdig. Legen og fantasien om et liv på slottet kan derfor få frit spil, da vi har alt det, en lille prinsesse går og drømmer om.

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker