Shop masser af gode tilbud i vores OUTLET. Fri fragt fra 449 Dkk. KLIK HER

Om Børnenes Kartel

Børnenes Kartel drives af 2 glade forældre med flere års erfaringer indenfor legetøj. "Vi er forelsket i legetøj…" mere simpelt kan det ikke siges. Vores mission er at børn skal have kvalitetsprodukter, de skal have legetøj, som kan tåle at blive leget med, og som kan stimulere fantasien- dét, tror vi på, er med til at give glade børn.

 

Torben

Indehaver
”I Børnenes Kartel kan du gå på opdagelse i legetøj, der stimulerer fantasien og styrker dit barns udvikling på en god og sund måde. Vi mener, at legetøj skal holde til at blive brugt, og det er kun et plus, hvis det kan gå i arv.”
Da Torben var barn, elskede han at lege med modeltog. Det gør han faktisk også i dag. Han er vild med BRIO, fordi det kan bruges i flere generationer. Hvem har ikke et par gamle skinner liggende et sted derhjemme? Som stadig passer til det, du kan købe i butikken. Torben er far til Frederikke, 8 år og Julie, 20 år.

Heidi

Indehaver og ansvarlig for markedsføring, udvikling & indkøb
”Torben og jeg åbnede Børnenes Kartel, fordi vi begge to elsker legetøj. Legetøj skaber et univers, hvor vi kan grine, fjolle og bruge vores fantasi. Helt uden bekymringer og begrænsninger. Det er det, vi gerne vil give videre til de mange børn og voksne, der besøger os i Børnenes Kartel.”
Heidi er hende, der sørger for, at du altid finder spændende og unikke varer i butikken. Det er også hende, der er ansvarlig for det store legetøjskatalog, vi præsenterer to gange om året.

Hos Børnenes Kartel støtter vi: 

Miljøvenligpakning  csr-maerket logo

Øvrig information om Børnenes Kartel

Juridisk firmanavn og adresse:
Børnenes Kartel ApS
Virkelyst 36
7400 Herning
Danmark

Tlf: 97 21 54 66

E-mail: kundeservice@borneneskartel.dk
Web-adresse: www.borneneskartel.dk


Selskabsform:
Anpartsselskab (ApS)
CVR nr. : 35853367
Etableringsår: 2014

GAVEINDPAKNING
Vi pakker ind i unikt papir
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker