Om Børnenes Kartel

Børnenes Kartel drives af 2 glade forældre med flere års erfaringer indenfor legetøj. "Vi er forelsket i legetøj…" mere simpelt kan det ikke siges. Vores mission er at børn skal have kvalitetsprodukter, de skal have legetøj, som kan tåle at blive leget med, og som kan stimulere fantasien- dét, tror vi på, er med til at give glade børn.

Personale

Her kan du møde verdens bedste medarbejdere.

 

Torben

Indehaver
”I Børnenes Kartel kan du gå på opdagelse i legetøj, der stimulerer fantasien og styrker dit barns udvikling på en god og sund måde. Vi mener, at legetøj skal holde til at blive brugt, og det er kun et plus, hvis det kan gå i arv.”
Da Torben var barn, elskede han at lege med modeltog. Det gør han faktisk også i dag. Han er vild med BRIO, fordi det kan bruges i flere generationer. Hvem har ikke et par gamle skinner liggende et sted derhjemme? Som stadig passer til det, du kan købe i butikken. Torben er far til Frederikke, 8 år og Julie, 20 år.

Heidi

Indehaver og ansvarlig for markedsføring, udvikling & indkøb
”Torben og jeg åbnede Børnenes Kartel, fordi vi begge to elsker legetøj. Legetøj skaber et univers, hvor vi kan grine, fjolle og bruge vores fantasi. Helt uden bekymringer og begrænsninger. Det er det, vi gerne vil give videre til de mange børn og voksne, der besøger os i Børnenes Kartel.”
Heidi er hende, der sørger for, at du altid finder spændende og unikke varer i butikken. Det er også hende, der er ansvarlig for det store legetøjskatalog, vi præsenterer to gange om året.

Kirsten

Butikschef - Herning & Silkeborg
Kirsten er vores super seje butikschef i Herning og Silkeborg. Da Kirsten var barn boede hun alene med sin mor, der var studerende. De havde derfor ikke så meget lejetøj derhjemme. Kirsten mener selv, at det er derfor, hun er så vild med legetøj i dag. Hun elsker at bruge ord som ”fantastisk”, ”skøn” og ”lækker”, når vi får nyt på hylderne, og hun kysser gerne en bamse farvel, inden den forlader butikken. Kirsten er mor til Oscar på 15 og Filippa på 13.

Betina Clausen

Butik – Herning
Betina møder du, når besøger os i butikken i Herning. Hun er en energisk pige og den af os, der har suverænt flest tatoveringer. Selvom det måske ikke ser sådan ud, var Betina helt pjattet med dukker, da hun var lille. Faktisk var hun så glad for dem, at de fulgte med hende overalt. I dag er hun mor til Nikita på 14, Sascha på 11, og Liam på 4.

 

 

 

Lotte

Butik – Silkeborg
Lotte møder du, når besøger os i butikken i Silkeborg. Hun er altid smilende og i godt humør. Da Lotte var lille, havde hun en kæmpe hundebamse, som hun slæbte med sig overalt – selv når hun var ude at cykle. Glæden ved legetøj har hun holdt fast i, og hun elsker derfor at teste alt det nye legetøj, der kommer til butikken. Lotte er mor til Emma på 12 og Oliver på 8.

Tine

Webshop & markedsføring
Tine er vores tryllekunstner på webshoppen. Det er hende, der sørger for, at alt det tekniske fungerer, når du skal bruge det. Tine er lidt af en tekniknørd, og hun elsker alt, der er digitalt. Da hun var barn, var hun vild med det fantasifulde Pokémon-univers, der først blev introduceret som et spil til Gameboy og senere som film og kortspil. Tine er mor til Sarah på 2,5.

Carina

Webshop & lager
Carina er hende, der tager imod din ordre og søger for, at den bliver pakke flot ind. Hun er også den, der har det store overblik over vores lager. Carina var helt pjattet med bamser, da hun var lille. Faktisk var havde hun så mange i sengen, at der ikke rigtig var plads til hende selv. Måske er det derfor, at hun er så pjattet med de søde, bløde bamser fra Jellycat.

Sandra

Webshop, reklamationer & telefon
Sandra tager imod dine ordrer, når du shopper i webshoppen. Det er også hende, du møder i røret, når du ringer til os. Selvom du ikke kan se det, så smiler hun altid og er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Da Sandra var lille, havde hun en helt særlig ven. Hun hed Grethe. Grethe var en dukke, der havde lange, slaskede ben med striber og det mest fantastiske gule hår. I dag elsker Sandra kreativt legetøj, der overrasker – som mærket Djeco. Sandra er mor til Luca på 11 og Noah på 8.

Hos Børnenes Kartel støtter vi: 

Miljøvenligpakning  csr-maerket logo

Øvrig information om Børnenes Kartel

Juridisk firmanavn og adresse:
Børnenes Kartel ApS
Østerlund 4
7400 Herning
Danmark

Tlf: 30 91 00 35

E-mail: heidi@borneneskartel.dk
Web-adresse: www.borneneskartel.dk

Selskabsform:
Anpartsselskab (ApS)
CVR nr. : 35853367
Etableringsår: 2014