• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
Maileg

Maileg

Maileg er det danske firma bag de fantastiske kaniner og nisser med et helt vidunderligt udtryk designet af Dorthe Mailil. Kaninerne fra Maileg fåes i mange størrelser fra de helt små, der kan ligge i en tændstikæske til mega størrelser, der pynter flot på barnets seng og er en god krammeven. Til kaninerne findes en helt verden for sig af det fineste og mest nuttede tilbehør lige fra tøj og sko til møbler, dukkevogne og madvarer- altsammen designet med et ægte strejf af nostalgi og mindet om bedstemor og bedstefars barndom. På samme måde emmer julenisserne fra Maileg af hygge med deres helt egen personlighed, og hvert år byder nissefamilien på nye medlemmer. Derudover designer Dorthe Mailil fine postkort, smukke plakater, skønne tylkjoler, accesories til håret, små metaldåser, rangler, trælegetøj og gavepapir med samme bedårende streg som resten af kollektionen.

219 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Maileg mus som da mor og far var små

De er så super søde og utrolig nuttede de fine Maileg mus, som dit barn kan få alt mulig smart tilbehør til. Det er et helt univers af små søde stofmus, hvis hverdag kan komme til at ligne den, som vi kender den. Der er små køkkener, senge, vaskemaskiner, strygebræt, kufferter og sågar en mini babylift til micro musene. Dit barn kan skabe det perfekte legeunivers med de små Maileg bamser, som helt sikkert vil holde dine børn beskæftiget i mange timer. Disse er udarbejdet i blødt og lækkert materiale i et design, der minder om de dukker og bamser, som man kunne få dengang mor og far var små. De kan fås i alle mulige udformninger, hvilket bare gør legen med produkterne meget sjovere.


Bamser, kaniner, julepynt, hårpynt og meget mere

Maileg er kendt for sine søde og nuttede produkter, som børn elsker at lege med, netop fordi at deres hverdag kan leges, som var de en del af barnets egen verden. Men der er også mange andre ting, som Maileg har designet, fx julepynt, som er helt fantastisk til at skabe den perfekte julestemning i jeres hjem. Det er de samme smukke materialer, som går igen og igen indenfor Maileg, som det du ser i disse produkter. Du og din familie kan derfor få en smuk jul med Maileg. Udover juleprodukter og bamserne kan du også få alt fra kjoler, til hårpynt til mini flag, som ikke indgår i bamsernes verden, men er beregnet til, at dit barn skal gå med det. Har du lyst til at udforske det eventyrlige og smukke Maileg univers, kan du finde vores store sortiment under vores mærker her hos Børnenes Kartel. Du kan også finde andre typer kaniner her hos os, fx fra det kendte mærke JellyCat. Leder du i stedet efter et dukkehus til dine kaniner, så har vi også det.


Maileg til alle årstider

Som skrevet står ovenfor, så er Maileg eksperter i julepynt - de er måske faktisk nogle af dem som har noget af det mest ikoniske julepynt, som du finder rundt omkring i de danske hjem. Julepynten er dog ikke det eneste sæsonbetonede pynt der findes i Mailegs sortiment. De har ligeledes en del ting til påsken. Det være sig både de klassiske påskeæg, men de har også nogle exceptionelt søde påskekaniner. De mest berømte Maileg påskekaniner er nok de, der hedder “Maileg Easter Parade” kaniner - det er såkaldte “Limited edition”, altså påskepynt hvor der kun bliver produceret x antal af den bestemte vare, uagtet af efterspørgsel.


Gaveidé til påske, adventsgave og værtindegave

Maileg er virkeligt et brand, hvor der er mulighed for at levere den bedste gave til festen. Et eksempel er ovenstående Easter parade kaniner, som vil være helt forrygende som værtindegave til påskefrokosten eller lignende. Det samme gør sig gældende for de flotte nisser, som vil være rigtig gode til ris a la manden, som adventsgave eller lignende.

Hos Børnenes Kartel vil vi naturligvis gerne gøre det lidt nemmere for dig, således at du ikke skal bruge så meget tid på at pakke ind. Derfor tilbyder vi, helt gratis, at pakke dine gaver ind for dig. Vi har snart eksisteret i en del år og i al den tid har vi øvet os på at pakke gaver ind, således håber vi at kunne leve op til jeres forventninger, hvad angår gaveindpakning.


Gaveindpaknings-processen er meget simpel, du vælger blot hvilken type gavepapir du vil have om din pakke, det gør du samme sted som der hvor du ville vælge størrelse. Nemlig under selve produktet. Her vil du typisk finde, at der er lidt forskellige valgmuligheder og der er naturligvis frit valg mellem disse


Hvor store er Maileg kaniner?

Maileg kaniner fås i flere forskellige størrelser. De mindste hedder My og Micro og er typisk 11-16 centimeter. Mens de største (en størrelse 5) er helt op til 80 centimeter, så dit barn rigtig kan tumle med det. Tilbehør som dukkehus og tøj varierer afhængigt af størrelsen.