• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
Magna Tiles

Magna Tiles

De magnetiske Magna-Tiles byggebrikker giver barnet uendelige muligheder for at konstruere sjove, spændende og fantasifulde huse, dyr, mosaikker og andre figurer frit fra fantasien. Den kreative byggeleg stimulerer barnets rumlige sanser og baner vej for masser af sjov læring omkring geometri, konstruktion, matematik og design.

21 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Magna-Tiles - magnetisk og kreativt byggelegetøj

Magna-Tiles er brikker i forskellige geometriske former - firkanter, retvinklede, ligesidede og ligebenede trekanter i forskellige størrelser - som har indbygget magneter i alle kanterne. Brikkerne kan derfor let klikkes sammen og viderebygges til alle mulige og umulige geometriske konstruktioner i både 2D og 3D. Brikkerne er fremstillet i solidt transparent ABS-plast i alle regnbuens farver.


Det helt særlige ved Magna-Tiles brikkerne er også, at de indbyggede magneter altid tiltrækkes af hinanden - de er nemlig ikke er afhængige af, om polerne har negativ eller positiv ladning. Derfor kan alle brikkerne bygges sammen, så barnet altid kan finde en brik, der passer til den figur, der er ved at blive bygget.


Med Magna-Tiles kan barnet bygge stabile figurer og konstruktioner, som ikke lige går fra hinanden med det samme igen. Har barnet f.eks. bygget et flot hus af brikkerne, er konstruktionen solid nok til, at huset kan leges med som et dukkehus. Så lad bare de små dukker og bamser flytte ind. På den måde kan legen fortsætte og udvides i timevis - alene eller sammen med vennerne.


Magna-Tiles kan følge barnet - helt fra de første forsøg med at sætte brikkerne sammen til enkle konstruktioner i 3 års alderen og helt op til det store skolebarn eller teenager, der med brikkerne kan bygge avancerede figurer eller arkitektoniske konstruktioner.


Byg større, højere, flottere med Magna-Tiles udvidelsesæsker

Hos Børnenes Kartel er vi vilde med den kreative og lærende leg, som Magna-Tiles kan tilbyde. Derfor fører vi et stort udvalg af Magna-Tiles æsker. Du finder basisæskerne med alt lige fra 32 brikker og helt op til 110 brikker. Er dit barn blevet bidt af byggelegen med de magnetiske klodser, er der masser af muligheder for at udvide legen med udbygningssæt f.eks. med polygon-former og bil-chassiser, så Magna-Tiles konstruktionerne kan vokse sig endnu mere spændende og fantasifulde.


De særlige Magna-Tiles Freestyle brikker giver barnet endnu flere muligheder for at bygge i alle mulige retninger og i flere lag. Magneterne på Freestyle brikkerne kan nemlig flyttes rundt, så her er ingen grænser for hvordan konstruktionerne kan udvikle sig.

Magna-Qubix 3D klodserne er en ny udvidelse i Magna-Tiles familien af magnetiske byggebrikker og -klodser. De farvestrålende prismer, kuber og pyramider klikkes let sammen til nye fantastiske figurer - og så er de selvfølgelig kompatible med de flade Magna-Tiles brikkerne, så byggemulighederne er virkelig uendelige. Et byggesæt med Magna-Qubix klodser giver barnet endnu flere muligheder for at bygge og samtidig med at barnet stifter bekendtskab med endnu flere forskellige geometriske former i 3D.


Leg og lær med Magna-Tiles

Legen med Magna-Tiles byggelegetøjet giver masser af udfordringer til nysgerrige børn. Her er masser af udfordringer til finmotorikken, når brikkerne skal klikkes sammen i de ønskede former. Når barnet tæller, sorterer, matcher og bygger i processen med at skabe sin figur leges de matematiske grundbegreber ind. Også brikkernes forskellige former giver barnet en god fortrolig med rumlighed, symmetri og geometriske former.


Vær kreativ med Magna-Tiles

Med de transparente Magna-Tiles brikker kan du også bygge flotte flade mønstre eller mandalas i 2D. Når du er færdig med dit mønster, kan mosaikken stilles op mod et vindue, en lampe eller en anden lyskilde. Lad nu lyset fosse igennem Magna-Tiles mosaikken og oplev det fineste farvespil. En sjov og kreativ leg med lys, farve og mønstre, der lader barnet eksperimentere kreativt, imens læren om farvesammensætning og symmetri leges ind.


Prisvindende legetøj

Magna-Tiles har vundet et hav af legetøjspriser i hele verden - og det kan vi altså godt forstå. Magna-Tiles er især blevet fremhævet for at de gennem leg kan vække børns interesse for matematik og geometri. Se bare de flotte priser, det er blevet til: Dad's Choice Award, Early Years Excellence Awards, Independent Toy Awards, Oppenheim Tog Portfolio Gold Seal, Parents' Choice, Progressive Preschool Awards


Sikker leg med Magna-Tile

Når dit barn leger med Magna-Tiles brikkerne, kan du være helt rolig... ABS-plasten, som brikkerne er fremstillet af, indeholder ingen farlige kemiske stoffer som f.eks. ftalater, PVC eller latex. Faktisk er ABS-plast så sikker, at den er godkendt til opbevaring af fødevarer.


Magna-Tiles er den perfekte gave til det byggeglade barn

De mange forskellige æsker og fantasifulde muligheder gør Magna-Tiles til en noget nær perfekt gaveidé til barnet, der i forvejen har interessen for bygning og konstruktion. Hos Børnenes Kartel er der mange forskellige æsker i flere prisklasser at vælge imellem, så der altid er en god gaveidé til både fødselsdage, jul eller til andre særlige lejligheder, hvor en lille kreativ gave er på sin plads.


Hvornår kan børn lege med Magna Tiles?

Magna-Tiles rammer en utrolig bred målgruppe, da man kan bruge brikkerne på så mange forskellige måder og i forskellige situationer. Vi anbefaler, at børn fra 3 år og opefter kan lege med Magna Tiles, men mindre børn kan også bruge det, hvis du er opmærksom på sikkerheden.