• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Maileg jul

Julen er hjerternes fest. Og hvilken bedre måde at fejre jul på, end ved at fejre en rigtig Maileg jul. Maileg præsenterer igen alle de forskellige juleartikler, som du og din familie måtte have lyst til. Der er nok til enhver smag, og det bliver med garanti en rigtig hyggelig og dejlig jul med en masse dejlige artikler fra Maileg. Glædelig Maileg jul!

6 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Til nissebal i juleland med Maileg nisser

Julenisserne fra Maileg er efterhånden blevet lidt af en tradition. Hvert år kommer der nye Maileg nisser og 2021 er ingen undtagelse.

I år kan vi hos Børnenes Kartel præsentere Maileg nisser i alle størrelser - fra de bittesmå pixy kravlenisser og de nye små nissebørn i tændstiksæsker, til størrelsen Mega med søde nisser på hele 100 cm. Og så er selveste julemanden stødt til i år - en dejlig type på hele 110 cm - og med den karakteristiske julesæk, hvori kalendergaverne kan gemmes.

Julen er som bekendt hjerternes fest og der er ikke en hyggeligere tradition i det ganske land. Hvem får ikke et smil på læben, når man tænker på gaverne, på juletræet og på risengrøden. En unik del af stemningen er også julepynten. Sidstnævnte er noget, som der er mange forskellige holdninger til, nogle er til det gammeldags og stort udtryk. Og for andre kan det næsten ikke blive småt og minimalistisk nok.

Maileg julepynt har dog altid haft en stor plads i danskernes hjerte, da de kombinerer begge ting. Der er klassiske modeller fra de gamle dage, kombineret med en minimalistisk stil som kendes fra meget moderne pynt.

Maileg er et dansk firma og det ses tydeligt på deres produkter, hvor det visuelle og kvaliteten er i højsædet.

Vi har også enkelte Maileg nisser på lager.

Maileg julepynt - gør træet endnu flottere i år

Det er altid lidt af en udfordring at pynte juletræet flottere, end det var sidste år. De små elsker nyt julepynt til juletræet, og her kommer Maileg julepynt ind i billedet. De fine, små trommer eller de søde, anderledes julenisser lyser ethvert træ op, når det står i stuen juleaften i al sin pomp og pragt. Med Maileg julepynt er der ingen risiko for, at træet bliver kedeligt og ligegyldigt.