• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
  • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

Konges Sløjd sengerande

Skab hygge og tryghed i babys seng med en Konges Sløjd sengerand. Sengerandende er lavet i et smukt og stilrent design, som gør dem smukke at se på og som gør at de passer ind i ethvert børne eller soveværelse. En Konges Sløjd sengerand er lavet i 100 % økologisk bomuld og er produceret med bindebånd, som gør den gør det nemt at fastgøre på babyens seng. Skulle sengeranden blive beskidt, betyder materialet samtidig, at den kan vaskes ved helt op til 40 grader, hvilket er enormt praktisk. I vores udvalg finder du blandt andet Konges Sløjd sengerand i forskellige farver og mønstre - heriblandt den populære Konges Sløjd sengerand parachute.      

1 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Pris
    kr.
    kr.

Roligere søvn med en Konges Sløjd sengerand

Om dit barn sover i tremmeseng eller blot har høje kanter, der skal beskytte dit barn fra at falde ud, så er en Konges Sløjd sengerand en rigtig god ide at polstre sengen med. Konges Sløjd sengerand skaber mere tryghed og ro omkring dit barn, mens det sover og det beskytter imod slag, hvis dit barn ligger og sover uroligt om natten. Konges Sløjd sengerand er inspireret af naturen, derfor fås sengeranden i et væld af naturtro farver, mønstre og motiver, som helt sikkert vil pynte på ethvert børneværelse. De neutrale farver og motiver er også beroligende og hyggelige at se på, som er med til at danne den helt rigtige atmosfære omkring dit barn - både når det leger på værelset og skal sove.
 

Søvn er rigtig vigtig, særligt når man er barn eller baby, og derfor er det vigtigt, at barnet også sover godt og trygt, så det netop får den mængde søvn, som det har brug for for at vokse og trives i de vågne timer. Med en sengerand fra Konges Sløjd kan du nemt skabe disse trygge og rolige rammer for dig barn. Her hos Børnenes Kartel sælger vi også sengetøj fra Konges Sløjd, som matcher rigtig fint sammen med Konge Sløjd sengerand. Sengeranden er lavet af materialer, der gør det nemt at rengøre og er lavet i 100% økologisk bomuld. Materialet er af den bedste kvalitet og sengeranden fås til en rigtig god pris. Se flere af vores Konges Sløjd produkter i vores sortimentoversigt øverst på siden til venstre.

Skab en tryg hule med Kongens Sløjd sengerand

 

Din lille guldklump elsker at blive puttet og omgivet af ”hulestemning”, fordi det minder om tiden i livmoderen, hvor der ikke var meget plads at boltre sig på. En vugge og især en tremmeseng kan derfor virke stor og skræmmende for en lille baby.

Med en sengerand kan du skabe tryggere rammer og give babyen en fornemmelse af at ligge i en hule, som er afskåret fra alt for mange indtryk. Det giver langt mere ro på omkring sengetid. Den er naturligvis også praktisk, fordi den forhindrer den lille i at få ben og arme mellem tremmerne. Du kan derfor trygt lukke døren efter dig, når først søvnen er indtruffet.

Sammen med en Kongens Sløjd sengerand kan du med fordel også benytte en Kongens Sløjd Uro til at skabe hulestemning og hygge.

Find en flot Kongens Sløjd sengerand

 

Hos Børnenes Kartel finder du en masse lækre Kongens Sløjd sengerande, som er perfekte til den helt lille guldklump og den lidt større baby, der stadig har brug for beskyttelse og tryghed, når der skal soves. Vi har en masse forskellige farver og modeller at vælge mellem og får nye ind efterhånden, som nye kollektioner kommer til.

 

Vi er sikre på, at vi har en Kongens Sløjd sengerand, der passer perfekt til din smag og indretningen i børneværelset.

 

Kongens Sløjd og deres sengerande er dog et meget populært produkt her på shoppen. Du skal derfor være hurtig, hvis du har udset dig en favorit. Er du til gengæld det, sørger vi også for at være hurtige til at sende dig den skønne sengerand, så du kan putte din guldklump trygt og godt.

 

Klik dig gerne gennem vores udvalg og se, om ikke du kan finde en sengerand, som du falder pladask for.

Se også vores udvalg af Konges Sløjd sengetøj, Konges Sløjd pusletasker og meget mere på shoppen her!