• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Svømmebassiner

Svømmebassiner til børn. Svømmebassiner er et kæmpe hit hos alle børn, så snart solen titter frem. Hos Børnenes Kartel har vi et smukt udvalg af oppustelige svømmebassiner til mindre børn og babyer. I webshoppen finder du badebassiner med diametermål fra 80 cm på det mindste op til 160 cm på det største. Badebassinerne er fra populære brands, som er kendt for høj designmæssig kvalitet – fx Liewood, Filibabba, Konges Sløjd og Sunnylife.

10 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Svømmebassiner til haven

Hvis dit barn ikke er stort nok eller sikkert nok endnu til at betræde de store, dybe pools eller stå stabilt i havet, så er et soppebassin lige sagen.

Med et badebassin i haven, på stranden eller på terrassen til familiens børn er I sikret rigtig mange sjove stunder. Langt de fleste børn elsker nemlig at blive kølet i det svalende vand, hvor de kan pjaske og plaske i timevis.

Det er både underholdende og meget udviklende for børn at lege i vand. Det er fx guf for dit barns hudreceptorer og taktile sans.

Vandmængden i soppe- og badebassiner gør desuden, at vandet hurtigt bliver varmet op af solen. Ellers kan I også tilføje lidt varmt vand fra starten, hvis den lille er ivrig efter at dyppe fødderne deri.

Fordele ved svømmebassiner

 • Fås i mange flotte og moderne farver og mønstre
 • Brug det som badebassin om sommeren
 • Brug det som boldbassin om vinteren
 • Hurtigt at tømme og fylde
 • Overskueligt for de allermindste
 • Hurtig og nem opsætning

Når børnene ikke bader i bassinet, kan du jo tage dig et velfortjent fodbad.

Hvis du er i tvivl om, hvilket bassin du skal vælge til dit barn, så læs videre herunder.

Hvilket svømmebassin skal jeg vælge?

Her på Børnenes Kartels webshop kan du finde bade- og soppebassiner, der passer til børn helt ned til 1-årsalderen. Det mindste bassin på siden er 80 cm i diameter og har en vandkapacitet på ca 43 l., mens det største er 160 cm og kan rumme ca. 334 l.

Disse små bassiner har den fordel, at de små, som ikke kan svømme endnu, kan bunde i dem og dermed lege trygt – selvfølgelig altid under opsyn af en voksen. En anden fordel er, at soppebassiner – som de også kaldes – er hurtige at fylde og endnu hurtigere at tømme igen.

Når du skal vælge svømmebassin, er der naturligvis ikke kun ét rigtigt bassin for dig. Det handler mest af alt om at finde et svømmebassin, du og barnet kan lide. Når du skal vælge, kan du fx overveje nedenstående.

Først og fremmest betyder det meget, hvor mange børn der skal bade i bassinet på samme tid. Det er klart, at hvis flere børn skal bruge det samtidig, så skal du vælge et større bassin.

Derudover kan du gøre dig nogle flere praktiske overvejelser, såsom om du vil have, at bunden også er oppustelig, om bassinet skal have skygge, og hvor dybt bassinet skal kunne blive.

Slutteligt er der naturligvis også stor forskel på, hvordan de forskellige svømmebassiner er designet. Vi har bassiner i alverdens farver. Du kan både finde lyserøde, blå, grå og creme. Badebassinerne fås både med striber, dyreansigter, regnbuer, blomster, ensfarvede og prikker.

Svømmebassin med skygge og oppustelig bund

Vi har også et svømmebassin med skygge formet som en smuk regnbue. Skyggen hjælper med at beskytte barnets hud mod solens stråler. Svømmebassinet med skygge er ideelt til de allermindste vandhunde, fordi selve bunden har oppustelige felter. Det gør badebassinet blød og behageligt at sidde i.

Hvis det er den oppustelige og bløde bund, du er tilhænger af, kan du også vælge Sunnylife havfrue-badebassin. Det har en smart mørk pink farve og er lavet med felter i bunden, som pustes op, så det er ekstra behageligt at sidde eller ligge ned i. Det har også en havfruehale på den ene side.

Svømmebassin med tyk kant

Et svømmebassin med en tyk kant kan udgøre en gode støtte for børn, der primært vil sidde ned i bassinet og lege. Her er de smukke, prikkede bassiner fra Konges Sløjd rigtig gode. De fås i flere flotte farver og flere størrelser.

Hold bassinet rent og få glæde af det længe

Der er flere ting, du kan gøre, hvis I vil have gavn af jeres nyindkøbte svømmebassin længe. Først og fremmest skal I sørge for, at det står et sted, hvor der ikke kan ske skader på bassinet. Tjek underlaget på terrassen, fliserne eller græsplænen for skarpe sten eller andet, som kan rive et hul i svømmebassinet.

Undervejs i badesæsonen kan det være en god idé at have et net til at fiske dyr, blade og andre luftbårne ting op af poolen, så du kan holde vandet rent i længere tid.

Det er nemlig nødvendigt ellers at udskifte vandet hyppigt, hvis det ikke skal udvikle sig til en bakteriebombe. Når du skifter vand i svømmebassin ofte, kan du sørge for, at dit barn altid har frisk vand at bade i – helt uden brug af kemikalier.

Når I har brugt badebassinet til at bade eller soppe i, skal I sørge for at gøre det grundigt rent. I løbet af en sommer kan I nå at tømme og fylde det mange gange. Når sæsonen er forbi, og svømmebassinet skal pakkes væk, så sørg for at gøre det ekstra godt rent, gerne med sæbevand. Du kan evt. skrubbe det forsigtigt fri for belægning med en svamp. Derefter skal bassinet være helt tørt, inden du lægger det væk.

Følger du disse enkle råd, kan du sagtens have glæde af badebassinet i flere sæsoner.

Køb et soppebassin hos Børnenes Kartel

Gør din have, altan eller terrasse helt klar til en masse morsom sommersjov, og bestil et lille børnebassin i dag. Hvis du har nogle spørgsmål, sidder vi klar ved telefonerne og mailen til at besvare dem.

Skal dit barn også have en masse sjovt badelegetøj? Så tjek vores kæmpestore udvalg af både, badedyr og bægre, som tåler en tur i vandet under kategorien badelegetøj, som du finder ovre i menuen i venstre side.

Bestil dit bassin inden kl. 14.00, så afsender vi din ordre samme dag.