• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Udklædning

Hvad end I leder efter fastelavnskostumer, halloween kostumer eller børneudklædning til rollespil eller teater, så finder du Børneneskartel.dks store udvalg over udklædning her på siden. 

Udklædning til børn indbyder til mange timers sjov og kreativ leg for børn i alle aldre. Her på siden finder du også tilbehør til udklædning og klæd ud tøj. Du finder blandt andet sjove overskæg, diademer, samt sværd & skjolde til riddere, som passer til både drenge og piger.

Gå på udkig i vores store sortiment af af udklædning til børn og bestil nemt og sikkert - Så garanterer vi at i får jeres udklædning til børn leveret indenfor tre hverdage. 

77 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Udklædning og kostumer til fastelavn

Skal dit barn til fastelavn? Så køb det flotteste, sejeste eller sjoveste kostume her. Du kan bl.a. klæde dig barn ud som dinosaur, prinsesse, drage, ridder og løve. Kostumerne kommer fra kendte mærker som Mamamemo, Travis, Souza og Great Pretenders, så kvaliteten er helt i top. 

Glæd dit barn i dag med et fedt kostume.

Nem børneudklædning til alle aldre

Skal det være nemt at klæde dit barn ud, fx til Fastelavn og Halloween? Så køb et kostume hos os. Du kan både købe kostumer, der dækker hele kroppen, eller "nøjes" med vinger, skørt og ansigtsmaling, så har du en lille, bedårende bi. Gider dit barn ikke rigtig have udklædning på, så overvej et kostume de nemt selv kan tage af, fx en maske, hat eller kappe. 

Er dit barn kun 1 eller 2 år, kan det være svært at finde et smart, men også praktisk kostume. Men det kan du her. Gør fx din tumler til en isbjørn, tiger eller kat med vores nemme, søde og praktiske kostumer.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad skal mit barn være klædt ud som til fastelavn?

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til udklædning! Har dit barn en fjernsynshelt som eksempelvis Harry Potter eller Batman? Eller drømmer dit barn om at være en prinsesse, kat, brandmand, læge, astronaut, pirat eller ridder for en dag? Så har vi hos Børnenes Kartel kostumer til netop dette!

Hvilke aldre fås der udklædning til?

Det er altid en fest for børn at klæde sig ud, og derfor finder du hos Børnenes Kartel både kostumer til leg, halloween, fastelavn, rollespil og teater. Vi forhandler både udklædning til babyer samt yngre og ældre børn, så hele søskendeflokken altså kan deltage i fastelavnsfesten i børnehaven. Blandt vores sortiment at udklædning finder du størrelser fra 1 – 11 år.