• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Smykker

Udfold kreativiteten hos dine børn ved at lade dem lave sine egne smykker. Her på siden finder du mange forskellige smykkesæt, som giver din datter mulighed for at lave sin egen halskæde eller armbånd. Ud over de mange kreative smykkesæt, finder du også sæt med perler og snore, som giver børnene mulighed for at lave lige det, som de ønsker.

Smykkerne som børnene laver, er den perfekte gave til bedsteforældre. God fornøjelse.

70 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Find alverdens smykkesæt og smukke perler

Her får du en overordnet præsentation af det, du kan finde i kategorien med smykker til børn. På siden her vil du opdage inspirerende smykkeprodukter, så dine børn og teens kan lave deres egne smykker.

Øverst på siden bliver du præsenteret for vores mest populære produkter i kategorien. Her er der god inspiration at finde, når du er i tvivl om, hvad dit barn eller barnebarn vil kunne lide.

Der er to underkategorier af produkter til lav selv-smykker til børn:

 1. Smykkesæt
 2. Perler

Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig at finde ud af, hvilken pakke der vil give jer den allersjoveste underholdning og de fineste børnesmykker. Derfor uddyber vi herunder, hvilke smykkesæt du kan finde hos Børnenes Kartel, hvad du kan lave med de forskellige smykkesæt samt, hvad der gemmer sig i de spændende bøtter med perler, og hvad du skal huske.

Der er udstyr til fremstilling af børnesmykker, der passer til forskellige aldre, præferencer, motoriske evner og naturligvis smag. Der er blandt andet stærke farver og pasteller.

På vores webshop kan du fx i udvalget finde store perler, som er lettest for de helt små fingre at sætte på en snor – måske med lidt starthjælp fra en voksen. Samtidig kan du til de større børn og teenagere få helt små mikroperler, hvor der medfølger en væv.

Bliv klogere på vores udvalg herunder.

Smykkesæt for enhver smag til kreative børn og stilbevidste teenagere

Først og fremmest har vi samlet et fantastisk potpourri af flotte smykkesæt til børn. I et smykkesæt finder du – udover perler – en masse andet smukt og nyttigt tilbehør, så du og dit barn har alt, der skal til for at lave et færdigt smykke, som kan begejstre fx moster eller mormor.

Tilbehøret i pakkerne varierer fra smykkesæt til smykkesæt.

Du kan finde smykkesæt for større børn, tweens og teenagere, som vil lave deres egne, unikke smykker, der mere ligner noget, de kunne have købt i en butik. Her kan vi fx anbefale ME&MY smykkebokse, som vi har flere varianter af. I disse pakker er der øreringe, forgyldte kæder samt foldere, der beskriver, hvordan de fremstiller deres personlige smykkekollektion.

Filtrér evt. smykkeprodukterne efter alder ovre i venstre side. Så får du vist dem, der passer til dit barn. Ved at klikke dig ind på de forskellige produkter kan du også se, hvilken alder barnet minimum skal have for at få glæde af netop det smykkesæt.

Hos Børnenes Kartel har vi også mange kreative smykkesæt fra Djeco, hvor dit barn virkelig bliver sat til at slippe skaberlysten fri. Til børn fra ca. 8 år kan I fx prøve Djecos sæt med smukke perler, som din datter kan sætte på de medfølgende hårbøjler. Det er en superfin og brugbar gave til en børnefødselsdag. Fra Djeco til børn fra 7 år kan du også finde et anderledes smykkesæt, hvor I bliver guidet til at lave nogle utroligt dekorative armbånd af papir.

Til de 4-årige, som drømmer om at forvandle træperler, fine vedhæng og snor til deres helt egne smykker, kan du kigge nærmere på Vilac træperler, Paris.

Vi har i det hele taget rigtig mange spændende og inspirerende smykkesæt, hvor der også er nogle med dukkehoveder, frynser, geometriske mønstre, krympeplast og sølvvedhæng.

Hvad kan man lave af de fine smykkesæt?

Har du og dit barn lyst til at kaste jer ud i at lave børnesmykker? Så er her en række kreative idéer til, hvad I kan få ud af smykke- og perlesættene, som findes her på siden.

Lav selv smykker, som dit barn selv kan fremstille:

 • Armbånd
 • Hårpynt
 • Halskæder
 • Vedhæng til nøgleringe
 • Sæt med halskæde og armbånd
 • Fingerringe
 • Hjemmelavede gaver

Eksperimentér med sølvvedhæng med farvet diamantpulver. Skriv ’LOVE’ eller dit barns navn med bogstavperler.

Din datter kan fx lave venindehalskæder til hende selv og hendes bedste veninde. Det kræver blot en æske bogstavperler og snor. Eller måske mangler mormor et vedhæng, så hun nemmere kan finde sine nøgler? De fleste piger elsker at lave smykker og pynt til deres mor, mormor, bedste veninde eller andre, de holder af.

Inspirerende udvalg af perler med bogstaver, guld, dyr og diamantlook

Lad dit kreative barn frit udfolde sine evner ved at lave smykker. Vi har et meget varieret udvalg af perlesæt, hvor der både er noget for de helt små og de største.

 • Træperler – med og uden motiv
 • Bogstavperler
 • Plastikperler – med og uden motiv
 • Krympeplast til halskæde-vedhæng

Når du køber en bøtte med perler, så husk også at købe en pakke elastiksnor, der passer til i størrelsen. Det står beskrevet under hvert produkt, om der medfølger snor til at sætte perlerne på. Hvis du mangler elastiksnor, kan du naturligvis også finde her hos Børnenes Kartel.

Til de mindste smykkemagere har vi motivperler i træ. Pakken indeholder både mariehøns, jordbær, hjerter og blomster. Her kan blive til mange flotte armbånd og halskæder til din datter selv og til dig.

I vores sortiment er der både pastelfarver, perler med guldeffekt og stærke farver. Der er helt sikkert også noget for dit barn.

Køb materialerne til lav selv-smykker til børn hos Børnenes Kartel

Stimulér din datters kreative evner – enten med smykkesæt med vejledning eller med store, farverige perlesæt med ubegrænsede, kreative muligheder.

Uanset om I er til guldøreringe, perlehalskæder eller flettede armbånd, har Børnenes Kartel en smykkepakke, der indeholder alt det, I skal bruge for at komme i gang med at lave jeres egne børnesmykker.

Hvilken smykkepakke I skal tage udgangspunkt i, afhænger dels af barnets motoriske færdigheder, barnets alder og selvfølgelig allermest af, hvilke perler og stile dit barn bedst kan lide. Derudover kommer det også an på, hvad det er, I drømmer om at lave.

Vi har fx pakker, som er dedikeret til at lave hårpynt, og som indeholder alt, hvad der skal bruges dertil. Vi har naturligvis også simple bøtter med perler, så I frit kan vælge, hvad det skal munde ud i.

Husk, at hvis du bestiller før kl. 14.00, så sender vi din ordre samme dag.

Rigtig god fornøjelse med de hjemmelavede børnesmykker.