• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Perler og perleplader

Stort udvalg af billige perler, perlebrætte og perleplade mønstre online. Perler til børn i alverdens farver og størrelser og til både drenge og piger i alle aldre. Der er mange timers underholdning i at lege med perler. Der er et stort udvalg i forskellige mønstre til perlebrætte, som gør det muligt at kombinere perlerne på mange måder og lave mange forskellige mønstre. Hama er stærke leverandører indenfor perler og perlebrætte, og her på siden sørger vi for konstant at være opdateret med det nyeste.

 

Bestil perler og perlebræt online og få leveret indenfor tre hverdage!

165 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Perler og perleplader til alle interesser

Perleplader findes i mange forskellige former og motiver - og også som en del af kendte universer som Pokémon, Gurli Gris og Frozen. Så der er rig mulighed for at glæde dit barn eller barnebarn med sjove, seje eller fantasifulde perleplader - som endda nemt kan stryges med strygepapir, og så er der en fin gave til mormor, onkel eller en god ven. Mulighederne er mange, når du leger med perleplader - og det styrker dit barns fantasi og fingersnilde. Kom i gang med vores udvalg af perleplader, perler og strygepapir fra HAMA.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilken perleplade skal man vælge?

Både børn og voksne kan få stor glæde af perler og perleplader. Især hvis de passer til den interesse man har. Mange vil gerne have en perleplade med et særligt motiv, fx hjerter og dyr eller mere specielle som Pokémon. Mens andre foretrækker firkantede perleplader, så man kan udfolde sine egne idéer.

Perleplader med kendte karakterer og figurer?

Har dit barn en særlig interesse for fx Frozen, Pokémon eller Gurli Gris - så før endelig den interesse videre ind i universet med perler og perleplader. Vi forhandler mange forskellige kendte figurer fra mærket HAMA.