• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Matematik

Det skal være sjovt at lære den første matematik, og det bliver det heldigvis hurtigt med vores udvalg af matematiklegetøj, der styrker barnets talforståelse og fornemmelse for de matematiske begreber. Find både legetøj, der træner matematik for små børn i førskolealderen, og gode opgavebøger og materialer inden for matematik for børn, der allerede går i skole.

4 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Inspiration til at gøre matematik for børn endnu sjovere

Det er en ny verden, der åbner sig for barnet, når det lærer at tælle, og herfra går det ofte stærkt med talforståelsen. Mange børn i førskolealderen kan plusse og måske også trække fra, og inden længe venter gange, dividere og meget mere som en del af undervisningen i skolen.

Har du et barn, der er glad for tal, eller som omvendt måske er lidt udfordret af matematikken, kan vores matematiklegetøj være et anderledes supplement til almindelig matematikundervisning, og mange børn nyder at hygge sig med de mange sjove opgaver og materialer, der nemt kan medbringes overalt. De er alletiders til brug på lange bilture, rejser med mere, og du kan vælge imellem meget forskelligt matematiklegetøj og finde noget, der passer lige til dit barns niveau.

Se også vores øvrige produkter inden for eksperimenter og læring her.

 

Giv dit barn masser af succesoplevelser med nøje udvalgt matematiklegetøj

Det er ikke alle børn, der er lige glade for matematik. Har dit barn svært ved at finde motivationen, kan det være godt at tage en pause fra de almindelige matematikbøger og i stedet finde sjovt matematiklegetøj frem. Når matematikken gribes anderledes an, er der gode chancer for succes, og forhåbentlig kan vores materialer inden for matematik for børn være med til at knække koden for dit barn og give mod på mere. Vores matematiklegetøj er også rigtig godt til børn, der mangler udfordring i undervisningen, og som derfor kan have gavn af matematikopgaver på et højere niveau.

 

Find massevis af skønt matematiklegetøj online

Matematik læres nemmere, når det leges ind, eller med kreative opgaver, der tager fat på lige det emne inden for matematikken, som dit barn skal øve sig på. Matematiklegetøj er alletiders både til de børn, der allerede er startet i skole, og til de lidt yngre, der glæder sig til første skoledag og gerne vil lege skole derhjemme, indtil det bliver deres tur til at starte rigtigt i skole. Gå på opdagelse blandt de forskellige materialer inden for matematik for børn her, og lad dig inspirere til både matematik for små børn og for børn i skolealderen.