• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
 • Vi afsender inden for 3-4 hverdage

Fagbøger

Har du et meget videbegærligt barn, der enten har en helt særlig passion, eller bare gerne vil vide lidt om det hele? Her på siden finder du et stort og meget inspirerende udvalg af fagbøger til børn. Vælg blandt alt fra kreative bøger og kogebøger til fagbøger for børn med viden om kroppen, universet, dyreliv og meget andet. Bøgerne indbyder til timevis af god læsning, hvor dit barn kan blive klogere på lige præcis det emne, der interesserer barnet lige nu.

78 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Alt i flot illustrerede fagbøger for børn

Det er fantastisk med faglig viden formidlet i børnehøjde, og de fleste børn er naturligt nysgerrige på et eller andet, som de slet ikke kan vente med at blive klogere på eller dygtigere til. Med vores fagbøger til børn kan dit barn blandt andet blive dygtigere til at tegne eller til at lave mad, eller barnet kan få helt styr på alle kroppens organer eller på præcis, hvordan universet er skruet sammen. Alle bøgerne er spækket med viden, der er smukt akkompagneret af flotte billeder, som barnet uden tvivl vil elske at kigge på igen og igen. Her er fagbøger til børn i alle aldersgrupper og indenfor mange forskellige interessefelter, og det er derfor bare om at tage et kig på mulighederne og lade dig inspirere til dit næste køb.   

 

Se også vores samlede udvalg af børnebøger her, hvor du finder masser af gode bøger til godnatlæsningen, uanset om dit barn er mest til skønlitteratur eller faglitteratur. 

 

Køb massevis af gode fagbøger til børn hos Børnenes Kartel

Spændende fagbøger for børn er ikke til at få for mange af. Der er altid ny viden at finde om både stort og småt, og når et barn ved det meste om én ting, går det ofte hurtigt videre til den næste interesse. Det er fascinerende at opleve, hvordan børn tilegner sig viden, og hvordan den viden hænger godt fast, når emnet er et, der virkelig optager barnet. Hvad interesserer dit barn netop nu? Vælg blandt mange forskellige fagbøger til børn her, og bestil i dag.