• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Bøger for de mindste

Grundstenene til fremtidig læseglæde lægges tidligt, og mange børn vil nyde at få læst højt, fra de er helt små - og sågar imens de stadig ligger trygt inde i maven og kan fornemme lyden af din stemme. Her finder du et bredt udvalg af gode bøger til små børn, der appellerer til familiens mindste med flotte billeder og simple fortællinger. Gå på opdagelse blandt de mange bøger til små børn, og find dine favoritter online. 

97 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Små børnebøger - gaven, der bliver ved med at give

Oplev magien ved en god historie, når du læser højt for dit lille barn. Vores små børnebøger er kendetegnede ved få ord og mange fine billeder, der stimulerer barnets sprogudvikling ved at introducere til nogle af de mest almindelige ting, som barnet typisk møder i sin hverdag. Små bøger til børn er alletiders gave at give i barselsgave, til barnedåben eller til den første jul og fødselsdag, og gode bøger til små børn er ikke til at få for mange af. De vil uden tvivl blive kigget i utroligt mange gange både på egen hånd og sammen med mor og far.   

Små bøger til børn - babys første bøger

Blandt vores bøger til små børn finder du både inspiration til godnatlæsningen og små bøger til børn, der kan bruges i badet. Vi har også de blødeste stofbøger, som baby kan hygge sig med på legetæppet, så du måske kan få en pause til at ordne lidt praktiske gøremål, og i det hele taget rummer udvalget alt i skønne bøger til de små fra 0-2 år. Temaerne er alt fra dyr og køretøjer til velkendte hverdagssituationer og familieliv, og de fleste børn finder hurtigt deres favoritbøger, som selvfølgelig skal læses igen og igen. 

Søger du bøger til de større børn, kan du med fordel tage et kig i vores samlede udvalg af børnebøger, hvor du finder både skønlitteratur og faglitteratur samt forskellige opgavebøger til børn i alle aldre. 

 

Køb gode bøger til små børn hos Børnenes Kartel

Vi har gjort det nemt at finde bøger, der passer til familiens yngste, og her hos Børnenes Kartel kan du bestille lige så mange bøger til små børn, du har lyst til, og glæde dig til at udforske de forskellige bøger sammen med dit barn. Hyggelige læsestunder styrker relationen mellem jer samtidig med, at I kommer helt ned i gear, og en god godnathistorie før sengetid er alletiders måde at gå til ro på og finde godt ind i drømmesøvnen. Bestil dine foretrukne bøger til små børn her, og få leveret inden længe.