• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Naturtro bamser

De fleste børn er vilde med bamser og særligt med de naturtro af slagsen, der ligner rigtige dyr. Her finder du vores spændende udvalg af dyrebamser i alle afskygninger, der vil vække glæde blandt både store og små. Mon ikke, der gemmer sig et helt særligt tøjdyr iblandt? 

29 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Stort udvalg af bløde bamsedyr, der er lige til at kramme

Barndommens tøjdyr får en særlig plads i hjertet, og mange bliver heldigvis passet så godt på, at de kan skabe begejstring i rigtig mange år. Bamserne her i kategorien ser autentiske ud, men der er heldigvis intet farligt over hverken løver eller bjørne - eller over de søde, små hundebamser, naturligvis. Vil du overraske dit barn med et nyt tøjdyr til samlingen, er det derfor bare om at gå på opdagelse her og se de aktuelle muligheder. Måske din dreng eller pige har et tydeligt ønske om et bestemt bamsedyr, og ellers har du måske selv en god idé om hvilken dyrebamse, der vil hitte størst hos netop dit barn. 

Et tøjdyr skaber tryghed for barnet

Et tøjdyr er den perfekte følgesvend og skaber tryghed særligt, når barnet skal sove, eller når der skal findes mod til at kaste sig ud i noget nyt og lidt skræmmende. Et tøjdyr er en ven, der altid er der, og som er perfekt at fortælle alle sine hemmeligheder til, og uanset hvilket tøjdyr du vælger, får du en sød og blød bamseven, som barnet vil elske.

Find dit barns næste dyrebamse hos Børnenes Kartel

Er dit barn mest til vilde dyr eller måske til kæledyr? Hos Børnenes Kartel finder du det ene skønne bamsedyr efter det andet, der glæder sig til at flytte ind hjemme hos jer. Masser af vidunderlige eventyr venter, hvor barnet fører an med sine mange gode idéer, og bamsen følger med. Ved sengetid er bamsen alletiders sovekammerat, som man kan putte sig tæt ind til, når der skal findes vej ind i drømmeland efter en forhåbentlig rigtig dejlig dag med masser af leg. I morgen venter endnu en dag, hvor verden skal udforskes med den foretrukne tøjdyr i hånden. 

Vælg blandt mange søde dyrebamser i alle mulige størrelser her, og nyd at se barnets reaktion, når den valgte bamse finder sit nye hjem. Både de helt små og de lidt større børn kan lide bamser, og bamserne i vores udvalg er helt bestemt nogle, der er svære at stå for. Vi glæder os til at se hvilken bamse, du vælger.