• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Maileg kaniner

Maileg-universet er helt eventyrligt, og særligt populære er de søde Maileg-kaniner, der fås i flere forskellige størrelser. De store Maileg-bamser er søde som sovedyr, imens de små er perfekte beboere i barnets dukkehus, og samlingen kan hurtigt gribe om sig, for hvem kan sige nej til de virkelig bedårende kaniner fra Maileg?  

2 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

De sødeste, blødeste kaniner fra Maileg

De bløde Maileg-kaninbamser er svære at stå for, og det er svært for både store og små at modstå fristelsen til at give Maileg-bamserne en god krammer. Maileg-kaninerne er enkle og tidløse i udtrykket og pynter flot på børneværelset, og har du først købt én Maileg-kanin, bliver det næppe den sidste, der flytter ind hjemme hos jer. Du finder Maileg-kaniner i flere forskellige størrelser her, hvor du kan bestille dit barns favoritkanin hjem eller overraske barnet med netop den kanin fra Maileg, du tror, at han eller hun vil blive allermest vild med. 

Køb dit barns næste Maileg-kaninbamse online

Maileg-universet byder på mange forskellige skønne dyr, og det kan være svært at vælge. Ved du allerede nu, at en Maileg-kanin vil være det største hit, kan du lade dig inspirere af udvalget her, hvor du finder den ene søde Maileg-kanin efter den anden. 

En Maileg-bamse er en ven for livet, og de små, finurlige detaljer på hver enkelt bamse gør dem populære blandt både børn og voksne. Glæd dig til at se barnets ansigtsudtryk, når en lille, ny Maileg-bamse flytter ind. Barndommens tøjdyr er helt særlige, og mange husker med stor kærlighed deres første mange bamser. En Maileg-bamse er en bamse, der hurtigt får en helt speciel plads i hjertet, og passes der godt på den, flytter den gerne med fra hjem til hjem og videre fra barndommen og ind i voksenlivet. Skal en Maileg-kanin være dit barns næste Maileg-bamse, kan du gå på opdagelse efter den helt rigtige kanin fra Maileg her og nemt bestille den hjem med det samme.