• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Hæklede og strikkede bamser

Bamser er i sig selv noget af det sødeste, men særligt et strikket eller hæklet tøjdyr er svært at stå for. Find vores strikkede og hæklede bamser her, hvor der kan vælges mellem mange forskellige bløde og søde bamser for enhver smag. Mon ikke dit barns nye favoritbamse gemmer sig her?

5 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Sig goddag til nye, bløde bamsevenner

Barndommens tøjdyr får en helt speciel plads i dit barns hjerte, og mange husker deres yndlingsbamser langt ind i voksenlivet. Der er en unik charme over strikkede og hæklede bamser, der har et helt særligt udtryk, og er du til det strikkede eller hæklede look, håber vi, at du vil tage et kig på vores forskellige tøjdyr her på siden. Her findes hæklede og strikkede bamser i alverdens udformninger – fra klassiske bamsebjørne til safaridyr, havdyr og bondegårdsdyr. De har en god størrelse og er bløde at kramme, og de er derfor alletiders følgesvende på farten eller perfekte sovedyr, når det er tid at finde ind i drømmeland efter en skøn dag fyldt med oplevelser.

 

Hæklede og strikkede bamser af høj kvalitet

Vores strikkede og hæklede tøjdyr er nøje udvalgt for deres høje kvalitet og autentiske udtryk. Kender du selv en dygtig strikker eller hækler, ved du sikkert, hvor utroligt flot sådan et strikket eller hæklet projekt kan blive i de rette hænder. Det er den helt særlige stemning omkring et omhyggeligt hæklet eller strikket tøjdyr, vi ønsker at skabe med vores udvalg af skønne bamser her, der emmer af kærlighed til det gode håndværk. Lad barnet om selv at vælge sin nye bamse, eller gå på opdagelse efter den strikkede eller hæklede bamse fra udvalget, du selv tror vil vække størst glæde hjemme på børneværelset. En strikket eller hæklet bamse er en ven for livet, når blot der passes godt på den.

Find også vores mange andre bamser og tøjdyr her.

 

Køb strikkede og hæklede tøjdyr i mange udformninger online

De finurlige bamser i hæklet eller strikket kvalitet er klar på masser af kram, og vil du give én eller flere af dem et kærligt hjem hos jer, er det bare om at få valgt imellem de mange vidunderlige bamser her. Hos Børnenes Kartel kan vi slet ikke få nok af hæklede og strikkede bamser, og det bærer vores store udvalg nok også præg af. Her kan du finde den ene søde bamse efter den anden, der søger et dejligt sted at bo. Hvilken bamse er mon så heldig at finde hjem til jer?