TORSDAG OG FREDAG: SPAR 20% PÅ OPGAVEBØGER

Legetøj til haven

Legetøj til haven

Sjovt legetøj til haven

Til haven og andre udendørs områder kan vi tilbyde forskellige legetøjsprodukter, som træner børns motorik og balance. Alle produkter inden for legetøj til haven er naturligvis gennemtestede, sikre og kan holde til at blive leget med udenfor. 

Fra tyske Haba har vi et bredt udvalg af lærende og udviklende legetøj til haven. Store insektbokse med låg og insektglas med lup er bare nogle af de produkter fra det tyske kvalitetsmærke, som vi tilbyder og som lærer børn nyt om livet udenfor. 

Bolde med sjove motiver og en mini top fra danske Gonge er også gode eksempler på legetøj til haven, der indbyder til sjov og motoriske lege, der sætter koordinationen og motorikken på prøve. Der er derfor rigeligt med muligheder for at finde sjovt legetøj til haven hos Børnenes Kartel.

 

Opdagelse i naturen

Til udforskning af naturen og læren om livet udenfor kan vi tilbyde et bredt sortiment af legetøj til haven – alt lige fra en stor insektbeholder, insektbo og forstørrelsesglas til en sej cargovest i camouflage og en kikkert fra Moulin Roty. 

Når børn beskæftiger sig med at udforske naturen udenfor, og hvad den alt rummer, får de kendskab til forskellige insekter, dyr og planter. Det er godt for deres læring, det styrker koncentrationen og stimulerer deres kreative tænkning, da sjove ideer og leg får gode betingelser for at udvikle sig.

Se vores udvalg her

Kreativ leg i sandkassen

Til leg og aktivitet i sandkassen kan vi hos Børnenes Kartel tilbyde et stort udvalg af sandlegetøj både til hjemmet og til institutioner. Sortimentet består af spændende produkter, som alle stimulerer den motoriske og aktive leg. Til kreativ leg hjemme i havens sandkasse er farverige skovle, spande og sandforme altid et sikkert hit. Da leg i sandkassen ofte er hårdt for legetøjet, er vores udvalg derfor altid i solid kvalitetsplast. 

Sandforme til sandkager, brød og hvad børn nu ellers kan finde på af kreativ sandbagning, er også et sikkert hit i sandkassen. Vi har forskellige slags sandforme fra blandt andet  Scrunch lavet i silikone, som kan holde til leg og at ligge i sandkassen i alt slags vejr.

Se vores udvalg her

Styrk motorikken med legetøj til haven

Udendørs leg er ofte aktivt og derfor er det også et også et oplagt tidspunkt at styrke barnets motorik på. Det har vi selvfølgelig også taget højde for. Vi har derfor sammensat et udvalg af legetøj til haven, som kan bruges til at udvikle barnets koordinationsevner og motorik med. 

I haven og ved udendørs leg er små køretøjer et absolut must. Vi har blandt andet fine løbecykler fra Puky, der på bedste vis styrker børnenes balance og koordination. De er udviklet til at passe til barnets kunnen og udviklingstrin. De er oplagte til at køre ræs med, da de er solidt konstruerede og kan holde til aktiv udendørsleg, hvor det ikke er ualmindeligt at få et par knubs med på vejen. 

Skal legen være lidt mere rolig, har vi også sæbebobler formet som forskellige dyr, der kan lave massevis af sjove og flyvende sæbebobler til mange timers sjov leg.

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker