FRI FRAGT fra 499,95

Legetøj 4 år

Legetøj 4 år

Legetøj til børn på 4 år

Der er gang i den, når man har et barn på 4 år. Barnet er nu ret stærkt i at gå og er også verbalt blevet stærkere og bedre til at udtrykke sig. Det betyder med andre ord, at barnet er mere bevidst om, hvad det gerne vil – og det kan være en udfordring. Men med legetøj fra Børnenes Kartel bliver det så let som en leg at sætte barnet i gang med en stimulerende aktivitet. 

VI har sammensat et udvalg af forskelligt legetøj 4 år, som er lidt mere udfordrende og kompliceret end legetøj, der hidtil er blevet brugt. Det er farverige puslespil, seje løbecykler og klodser, der kan blive til figurer. Barnet udvikler sig meget grovmotorisk, finmotorisk og sprogligt i denne alder, og det kan legetøj være med til at understøtte.

 

Fart over feltet med løbecykler

”Kan selv-vil-selv” trives i bedste velgående i 4-års alderen. Derfor kan det være lidt af en udfordring, når familien er på tur og den mindste har svært ved at følge med. En god løsning på det kan være en løbecykel. For ikke nok med, at barnet kan følge med, så fungerer den også som et værktøj til stimulering af balance og grovmotorik. 

Netop grovmotorikken er god at træne i 4-års alderen, hvilket løbecyklen er perfekt egnet til. Børnenes Kartel har et stort udvalg af løbecykler som legetøj 4 år. Det er derfor nemt at finde en cykel, der passer i barnets benlængde. En løbecykel er også en god måde at træne overgangen til en almindelig cykel på, da udviklingen af balancen dermed er styrket. 

Se vores udvalg her

Leg med tal og bogstaver

Mange børn i 4-års alderen bliver mere sprogligt stærke. Med det vokser interessen for alfabetet, stavning og læsning. Som 4-årig er der stadig nogle år til skolestart, men med vores aktivitetshæfter kan barnet stille og roligt introduceres til, hvad alfabetet og talrækkefølgen er. 

Af skoleforberedende ting har vi blandt andet hæfter med ABC-leg, kuglerammer med bogstaver fra Kongens Sløjd, Halfdans ABC og et sjovt og lærerigt spil med Villads fra Valby, der gerne vil hjælpe med at lære om bogstaver og ord med hjælp fra 4 spændende spil. Introduktion til bogstaver og tal skal foregå i barnets tempo, hvilket der er god mulighed for med vores brede udvalg af skoleforberedende legetøj 4 år.

Se vores udvalg her

Legetøj 4 år: En verden som de voksnes 

De voksnes verden bliver også mere spændende. Derfor er lege med afsæt i det, voksne laver og foretager sig derfor også spændende. Godt legetøj 4 år er derfor legetøj, der er en efterligning af det, voksne bruger derhjemme i hverdagen, og når de er på arbejde. 

Hos Børnenes Kartel har vi et ret bredt udvalg af kvalitetslegetøj til børn på 4 år bestående af kaffestel, haveredskaber, dukkehuse, købmandsvarer, husholdningsmaskiner og meget mere, som barnet kan bruge til at lege med. Rolleleg er en vigtig del af en bedre forståelse for omverdenen og for udviklingen af barnets identitet. Det giver vi et godt grundlag for med vores legetøj 4 år.

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker