Shop masser af gode tilbud i vores OUTLET. Fri fragt fra 449 Dkk. KLIK HER

Kran Legetøj

Kran Legetøj

Sjovt og lærerigt kran legetøj

Er I klar? Så bygger vi! En kran kan bygge som intet andet kan. Både på byggepladsen og i fantasien, når børn skal lege. Det er lige før, at en almindelig kran lige pludselig kan bygge verdens højeste bygning eller det flotteste hus til mor og far. Kran legetøj er en klassiker på børneværelset. Om det er en kran i træ eller en kran på en legetøjslastbil er lige meget – en kran er altid sej og kan bygge noget, som intet andet kan. 

Hos Børnenes Kartel har vi samlet et stort udvalg af sejt kranlegetøj fra mærker som SIKU, BRIO og Vilac City, som alle er mærker med fokus på høj kvalitet og legeværdi. Produkterne er gennemtestede og kan holde til lidt af hvert, når det kommer til byggeri. Kreativiteten kan dermed få helt frit spil. 

 

Stimulerende kran legetøj 

Vores seje kran legetøj kan losse og laste alt det, barnet nu har lyst til. Nogle af kranerne er endda så seje, at armen både kan hæve og sænke sig, dreje til siden og forlænges. Det lægger op til mange timers opslugende og stimulerende leg i et sjovt og spændende univers, hvor barnet sætter scenen for legen. 

Det øvrige legetøj kan sagtens være med og spille en rolle i legen, da dyr, figurer, biler og andet kan blive losset og lastet eller lege med som medarbejdere, der hjælper til på byggepladsen. Med kran legetøj bliver barnets finmotorik, hånd- og øjekoordination samt sans for aktion og reaktion stimuleret, hvilket er en vigtig del af barnets udvikling. 

Se vores udvalg her

Opslugende leg med kran legetøj 

Kran legetøj er et godt element til at leve sig helt ind i en opslugende leg som byggeleder eller kranfører. Der er nærmest ikke grænser for, hvad kranen ikke kan bygge eller hjælpe med at rive ned for den sags skyld. Med en kran med kabel fra SIKU eller en Bruder Scania lastbil med kran kan legen udvikle sig i en opslugende retning, som kun børn kan det. 

Hvis den store kran mangler assistance, har vi også en smart containerkran fra BRIO, som kan hjælpe med at flytte mursten, sten og andre ting over i lastbilerne, så der kan blive ryddet op og gjort plads til nye byggerier. Fantasien og den opslugende leg kan få lov til at udvikle sig i alle mulige retninger med vores sjove kran legetøj. 

Se vores udvalg her

Byggeplads i stuen eller i sandkassen 

Med vores kran legetøj er der ingen grænser for, hvordan legen kan udvikle sig. Produkterne er nemlig gennemtestede. Du kan derfor være sikker på, at kranlegetøjet kan holde til hård håndtering og leg både ude og inde. 

Legen med kran legetøj kan udvikle sig forskelligt fra gang til gang ude som inde. I stuen kan kranen måske hjælpe til med at rydde andet legetøj op, mens kranen udenfor i haven eller sandkassen kan hjælpe med at anlægge nye grunde til huse, bygge et sejt højhus eller flytte en tung sten. Kun fantasien sætter grænserne for, hvad kran legetøj kan bruges til. 

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker ind i unikt papir
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker