Fri fragt fra 499,- Bestil inden klokken 14 og vi afsender idag (på hverdage)

Legetøjsindsamlingen Julehelt

Bliv julehelt hos Børnenes Kartel - banner

 

Børn hjælper børn med legetøjsindsamlingen ”Julehelt” 

Hos Børnenes Kartel søsatte vi vores store juleindsamling i december 2019. Efter at have holdt pause i 202 pga. omstændighederne omkring Covid-19, vil Julehelt-indsamlingen blive genoptaget - højst sandsynligt allerede i december 2021.

Med juleindsamlingen ”Julehelt” opfordrer vi børn i alle aldre til i december måned at donere det legetøj, de er vokset fra, i en af Børnenes Kartels fire butikker. 

Det donerede legetøj bliver foræret i gave til børn på krisecentre og hospitalers børneafdelinger i flere større byer i Jylland.

 

Legetøjsindsamlingen Julehelt - Børn samler brugt legetøj ind til andre børn i Børnenes Kartel

En julegave givet med hjertet

At få julegaver er en skøn tradition og en selvfølge for langt de fleste børn. Men for børn, der befinder sig i en sårbar krisesituation, kan en ekstra julegave givet med kærlighed gøre dagen lidt lysere og for en stund lede tankerne væk fra alt det ubehagelige, der sker omkring dem.  

Med indsamlingen ønsker vi hos Børnenes Kartel at give børn mulighed for at drage omsorg for andre børn, der kan have det svært i julen. Det kan være børn, der er med deres mor eller far på et krisecenter eller syge børn, der er indlagt på hospital. 

 

Julehelte søges - Legetøjsindsamling hos Børnenes Kartel til gavn for udsatte børn

 

Ejer af Børnenes Kartel, Heidi Ritter fortæller om projektet ”Julehelt”:

 

”Vi har længe haft et ønske om at lave et julearrangement i vores butikker, som rammer det, vi synes julen helt grundlæggende handler om, nemlig at give og gøre andre glade. Så nu vender vi legetøjsbutikken på hovedet og giver børn mulighed for at forære noget af deres knuselskede legetøj videre til et andet barn.

Det er vores håb, at det barn, der modtager legetøjet, kan mærke giverens omsorg og omtanke. Legetøjet kan være en bamse eller dukke, man har krammet og leget med, et spil man har været dybt optaget af eller en flot legetøjsbil, man i fantasien har været på langfart i. Legetøj som har været leget med og været højt elsket.”

Indehaver af Børnenes Kartel Heidi Ritter er ophavskvinde til legetøjsindsamlingen Julehelt

 

Tænk bæredygtigt og lad legetøjet cirkulere til andre børn.

Lad legetøjet cirkulere og glæd andre børn - og miljøet!

Klassisk legetøj f.eks. trælegetøj og dukkevogne kan gå i arv i generationer. Men meget moderne legetøj har samme potentiale til at blive fremtidens arveguld. Og det er synd – og ikke mindst spild af ressourcer – hvis dette legetøj blot ender i skraldespanden, når barnet er vokset fra det. 

Med decembers juleprojekt håber vi dermed også at skabe en øget bæredygtig bevidsthed omkring børns forbrug af legetøj.

Vi synes, at meget legetøj kan have en universel legeværdi, der rækker langt ud over modediller og plasticdims i dårlig kvalitet.

Doner dit brugte legetøj til juleindsamlingen Julehelt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved at lade legetøjet gå videre til andre børn får det en chance mere - og miljøet og vores grønne planet skånes.

 

Doneret legetøj til indsamlingen Julehelt belønnes med en rabatvoucher og et heltesticker

Doneret legetøj sendes til krisecentre og hospitaler

Børnenes Kartel har indgået aftaler med flere krisecentre og børneafdelinger på hospitaler i flere større byer i Jylland.

Her står man parat til at modtage legetøjet og fordele det til børnene på centrene og afdelingerne.

Vi bestræber os på, at meget af legetøjet vil nå frem inden juleaften, så det vil blive givet i julegave til børn, der befinder sig på krisecentrene eller er indlagt på hospital over julen.

 

TV MIDTVEST kom forbi

TV MIDTVEST var på besøg hos os i butikken i herningCentret, da vi skød indsamlingen startede tilbage i december 2019. 

Heidi Ritter fortalte om ambitionerne og tankerne bag legetøjsindsamlingen, imens man i butikken havde travlt med at sætte fine juleheltehjerter på vinduerne. 

Allerede på denne første dag havde flere børn været forbi og doneret meget fint legetøj, der med et knus blev lagt i indsamlingsboksen.

 

FIND INDSLAGET HER PÅ TV MIDTVEST

 

Hør indehaver af Børnenes Kartel Heidi Ritter fortælle om legetøjsindsamlingen Julehelt

 

Legetøjet doneres med et knus i alle Børnenes Kartels fire butikker.

I alle Børnenes Kartel fire legetøjsbutikker vil børn fra d. 1. december kunne henvende sig til personalet og donere deres legetøj til juleindsamlingen. I hver butik er der opstillet en boks, hvori legetøjet kan lægges. 
Barnet opfordres til at give legetøjet et knus, inden det doneres, så knuset sendes videre til modtageren. 
Når et barn har doneret sit legetøj, hædres det med en sticker med påskriften ”Julehelt”. Desuden forærer Børnenes Kartel en rabatkupon på 10%, som kan benyttes i de fire butikker samt på borneneskartel.dk til og med d. 23. december 2019.
Vi opfordrer til, at det legetøj, der afleveres, er i god stand og stadig kan leges med. Legetøj man selv gerne vil modtage i gave.

 

Giv brugt legetøj nyt liv - find din nærmeste butik her

GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker