• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
Jellycat

Jellycat

Kollektionen fra Jellycat indeholder både bløde nusseklude, de uimodståelige Bashful kaniner i mange farver, de søde corduroy bamser som grise og elefanter og masser af bamser med virkelig nuttede udtryk. Mange af bamserne er godkendte fra 0 år, og er derfor perfekte som barselsgaver og dåbsgaver - evt. sammen med én af de lækre Jellycat nusseklude. Der kommer hele tiden nye bamser til, så der er altid en Jellycat bamse for enhver smag - det eneste, de mangler, er et hjem hvor de kan blive nusset og krammet.

348 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Jellycat hos Børnenes Kartel

Jellycat er verdens måske sødeste bamser - de er i hvert fald tæt på. Jellycat bamserne har gennem de sidste mange år begejstret børn og deres voksne verden over.


Jellycat bamserne kommer fra mærket af samme navn, og stammer fra London hvor det begyndte helt tilbage i 1999. Siden dengang har de produceret højkvalitets bamser med et design de selv karakteriserer som “quirky”, et udtryk som vi på dansk bedst kan oversætte til “løjerligt”, noget man tydeligt kan se, at de har holdt ved gennem årene.


Jellycat er indbegrebet af et “barnligt” brand, ment på den bedst mulige måde. Faktisk er de så inspirerede af børn og deres tanker, at navnet Jellycat også stammer fra et barn. Det var nemlig i brandets spæde begyndelse, at et barn som elskede både “jellies” (Vingummier) og cats (katte) at barnet satte de to ting sammen og synes, at kombinationen var morsom. Inspirationen fra dengang er tydelig, og den barnlige morskab skinner også klart igennem på designet af bamserne og deres originalitet. Der er blandt andet i 2018 blevet lanceret en række sushi bamser, noget som er helt nyt i bamse-branchen.


Jellycat bamser for enhver smag

Jellycat har bamser for enhver smag. Der er små bamser, store bamser og bamser midt imellem. En af vores mere populære kategorier er Jellycat baby, disse bamser er egnede helt ned fra 0 år, så du kan altså trygt overlade din baby bamse til børn i enhver alder. I denne kategori finder du blandt andet den populære smudge elefant og den flotte bashful kanin - disse er blandt de mest populære typer af bamser på shoppen. I denne kategori er der ligeledes andre typer jellycat legetøj, tjek blandt andet vores udvalg af ophængte bamser, herunder den søde Gentle Giraf.


Jellycat har også lavet en del special editions gennem året - her tænker vi blandt andet på Cordy Roy bamserne fra Jellycat. Disse bamser er lavet af et andet materiale end de “normale” Jellycat bamser - nemlig fløjl.

Den næste type Jellycat bamser vi har valgt at fremhæve er de flotte bashful bamser - disse bamser er en ledsager gennem hele barndommen. En ledsager som altid er der og aldrig svigter, som altid står klar med en krammer og med kærlighed i blikket.


Med andre ord - Børnenes Kartel har i sandhed en Jellycat bamse til ethvert øjeblik i barndommen, både til de helt små og til dem der er lidt større.


Genial gaveidé til baby, børn og dåb

Jellycat er en genial gaveide - de søde bamser vil med ganske stor sandsynlighed få smilene til at lyse klart op hos de fleste børn, om du er til seje dinosaurer eller nuttede kaniner er jo en smagssag, men Jellycat tilbyder begge typer bamser og meget meget mere.


Hos Børnenes Kartel kan du altid få pakket dine gaver ind - ganske gratis. Du vælger blot hvilken type papir du vil have, der hvor du putter varerne i kurven.

Skal du bruge hjælp til at vælg bamse? Kontakt da gerne vores kundeservice medarbejdere eller besøg en af vores fysiske butikker.