Spar 30 - 40 - 50% I vores store OUTLET. KLIK HER

Drenge legetøj

Drenge legetøj

Drengelegetøj til aktive drenge 

Rollelege med sværd, økser og udklædning som riddere eller kunstnere er legetøj, der falder i langt de fleste drenges smag. Drengelege bliver ofte forbundet med aktive lege, da drenge har det med at have lidt ekstra krudt bagi. Hvis du har en aktiv og legeglad dreng, har vi drenge legetøj, der understøtter det. 

Kig gerne på vores udvalg af udstyr og redskaber til tema- eller rolleleg eller vores bygge- og konstruktionslegetøj, der lader dit barn leve sig ind i rollen som tømrer eller alt-mulig-mand. Andet populært drenge legetøj her på shoppen er også vores løbehjul og løbecykler, som giver enhver legeglad og aktiv dreng mulighed for at få brugt noget energi på en sjov og lærerig måde. 

Drenge legetøj med fokus på motorik 

Drengelegetøj behøver ikke kun have fokus på fart og bestemte roller at leve sig ind i. Det kan også have fokus på motorik, som for drenge og børn er en vigtig del af den kropslige udvikling. Hvis du derfor gerne vil tilbyde dit barn at kunne veksle mellem social udvikling i rollelege og kropslig udvikling med motoriske lege, har vi et stort udvalg af tumlemøbler i sjove former fra danske designfirmaer som BObles og byKlipKlap. Tumlemøbler er gode til det aktive barn, da det både udfordrer fantasi og motorik. 

Vi har selvfølgelig også bolde både til motoriske øvelser og til udendørs boldspil, når legen gerne må kræve lidt mere energi. Med vores seje bolde til drenge med dinosaurer, dyr og biler kan dit barn forsøge at gøre Messi kunsten efter. 

Med drenge legetøj fra Børnenes Kartel er der mange muligheder for både indendørs og udendørs aktiv leg. 

Se vores udvalg her

Drenge legetøj til udendørs brug 

For børn er der ikke noget bedre end at kunne trække udenfor, så snart vejret tillader det. Det byder nemlig op til sjov og leg. Det tager vores udvalg af drenge legetøj også højde for, da det er fremstillet i en kvalitet, der kan holde til langt det meste. Hård håndtering og hyppig brug er ingen problem, når fingrene gerne skal begraves dybt i sandkassen, bolden sparkes på mål eller der skal gives gas på løbehjulet på terrassen eller villavejen. 

Vi har masser af legetøj til drenge, der kan bruges udenfor – også når det regner. Hvad med en Johnny Tractor til sandkassen? Eller et forstørrelsesglas til insektjagten i haven om foråret eller sommeren? Vi har også sjovt badelegetøj til drenge, når vejret tillader en pool og tid pjask og sjask! 

Se vores udvalg her

Drengelegetøj til den kreative 

Her hos Børnenes Kartel ved vi godt, at alle drenge ikke nødvendigvis løber rundt og elsker fart dagen lang. Der er også de mere sensitive og kreative drenge, som vi naturligvis også har legetøj til. 

Kig gerne på vores dinosaurer perleplade fra Hama, tegneskabeloner og papirbåde fra Djeco eller puslespil fra EEBOO. Der er derfor også et væld af drenge legetøj til barnet, der godt kan lide at fordybe sig i kreative ting. Vi vil gerne omfavne så mange typer af børn som muligt, hvilket vores udvalg af drenge legetøj også afspejler. 

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker