• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering
By Klip Klap

byKlipKlap 3-fold sofa, 120 cm blå m sort knap

7.999,95 kr.

Bestillingsvare Du kontaktes mht. leveringsdato.

Sælges kun online

Produkt beskrivelse

Lækker og smart multifunktionel 3-fold sofa fra byKlipKlap i mørkeblå med sorte knapper. Sofaen er designet med et behageligt ryglæn som gør at den kan stå frit i rummet. Den er perfekt til godnatlæsning, filmhygge, afslapning og fantastisk til børnenes motoriske udfoldelser. Her kan de tumle, slå kolbøtter og meget mere. Sofaen kan foldes ud og få en længde på 210 cm, der gør den velegnet som gæsteseng.
By KlipKlap madrasserne består af koldskum betrukket med møbelstof i en kraftig og slidstærk kvalitet, som gør den yders nemt at holde.
Der medfølger yderligere to rygpuder for maksimal komfort.
Mål: 
B120 x L70 x H48 (som sofa)
B120 x L210 x H12 (udfoldet)
NB: dette produkt bliver sendt direkte fra vores leverandør og derfor kan forsendelsestiden være op til 3 dage. Af denne grund kan der heller ikke tilføjes indpaknin på byKlipKlap produkterne.

Se alle varer fra byklipklap

Specifikationer
Anbefalet fra2 år
Anbefalet til99 år
BrandBy Klip Klap
Ean0711583471766
Produktnummer05111902
Levering og returnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved [email protected] eller tlf. 97 21 54 66. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Dette gælder også ved click & collect i vores butikker.

  • Gaveindpakning i unikt papirGaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshopGratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag leveringDag til dag levering