• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering
Bruka Design

Bruka Design

Bruka Design er et svensk brand, der er specialiseret i møbler og interiør til hjemmet - altid i friske farver og finurligt design, der giver rig mulighed for et personlig strejf i indretningen. Bruka Design skaber ikke kun produkter til voksne, men heldigvis også til børnene, der blandt andet kan få glæde af de søde Bruka Design-postkasser på børneværelset eller ved legehuset.

24 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Bruka Design-postkasser til timevis af sjov leg 

Det er altid spændende at modtage et sødt brev eller en flot tegning fra en, man holder af, og det bliver kun mere hyggeligt, når den lille hilsen bliver leveret i barnets helt egen postkasse. 


I udvalget af Bruka-postkasser finder du postkasser i flere størrelser og flotte farver, og postkassen kan bruges både, når barnet gerne vil være postbud, og når barnet drømmer om selv at modtage et brev eller en pakke. En Bruka Design-postkasse er sjov til leg i dagligdagen, men kan også bruges til at sende og modtage breve fra julemanden i december, hvor det er særligt spændende at skrive et brev og håbe på noget retur.  

 

Find Bruka-postkasser i flere modeller online

Har dit barn et lille postbud gemt i sig, vil en postkasse fra Bruka Design være et stort hit. I perioder vil der måske være lidt langt imellem brevene, men pludselig en dag kigger postbudet forbi med en overraskelse til en heldig modtager. En Bruka Design-postkasse skaber glæde hos store og små i mange år og kan indgå i mange forskellige lege. 


Kunne en postkasse fra Bruka Design være lige noget for dit barn eller for et andet barn i familien eller vennekredsen? Så tag dig god tid til at vælge imellem de mange modeller her, og glæd dig til at se julelysene i øjnene på barnet, når postkassen indvies med det første af forhåbentlig rigtig mange breve eller pakker fra dig.