Shop masser af gode tilbud i vores OUTLET. Fri fragt fra 449 Dkk. KLIK HER

Børnenes Kartel i Silkeborg

Velkommen til Børnenes Kartel i SilkeborgBørnenes Kartel butik i Silkeborg

Silkeborg

Børnenes Kartel
Vestergade 29
8600 Silkeborg
Tlf: 69 17 95 58

Find vej her

Butikkens åbningstider

Mandag til torsdag 10.00-17.30

Fredag 10.00 - 18.00

Lørdag 10.00 - 15.00

 

Børnenes Kartel har også forretninger i Herning og Aalborg.

Børnenes Kartel - Når du handler legetøj i Silkeborg

Hos Børnenes Kartel Silkeborg, forhandler vi et bredt udvalg af babyudstyr og børnelegetøj. Vores legetøjsbutik i Silkeborg er fyldt med kendte brands af både udstyr og legetøj til såvel babyer som børn. Butikken ligger centralt placeret i Silkeborgs bymidte på Vestergade 29. Vores imødekommende og glade medarbejdere står klar, til at give dig en god oplevelse og samtidig yde den bedste rådgivning og vejledning. Du vil med garanti kunne finde masser af inspiration til børneværelset i vores lyse og indbydende butik. Det kan også være du er på udkig efter inspiration til gaveideer. Vi hjælper dagligt kunder, både online og i vores fysiske butik med at finde den helt rette ide til barselsgaven, dåbsgaven, fødselsdagsgaven og julegaven. Uanset størrelsen på dit budget, om du søger legetøj eller interiør, tør vi godt sige, vi kan komme med et kvalificeret bud på lige den gave som du står og mangler. Når du handler i vores fysiske legetøjsbutik i Silkeborg, er kundeservice og din oplevelse i centrum.

Legetøj Silkeborg - Mærker hos Børnenes Kartel

Vores butik i Silkeborg har vi stort set de samme mærker, som vi har her på webshoppen. Nedenfor får du et overblik over vores brede sortiment af mærker, som forhandles i Børnenes Kartel Silkeborg.

 

 

Køb Filibabba - Babyudstyr Silkeborg

Vi forhandler det fulde sortiment fra Filibabba i butikken i Silkeborg. Det dansk-designede brand, Filibabba producerer det lækreste babyudstyr i økologiske materialer.

 

Køb Liewood Silkeborg

Når du køber Liewood i Silkeborg, går du ikke på kompromis med kvaliteten. Alle Liewood produkter er lavet ud fra de højeste krav til fremstilling økologiske babyartikler.

 

Køb Mamamemo Silkeborg

Du kan købe det lærerige legetøj fra Mamamemo i Silkeborg. Mamamemo byder på et stort sortiment der bør opleves i vores fysiske butik.

 

Køb Camcam Silkeborg

Hvis du leder efter babyudstyr til børneværelset, så kig efter Camcam i Silkeborg. Camcam laver de fineste produkter indenfor ammepuder, pusleunderlag, sengetøj og pusletilbehør.

 

Køb Corolle Silkeborg

Du kan se de populære dukker fra franske, Corolle i Silkeborg. Til de livagtige dukker kommer også et univers med massevis af dukketilbehør, der gør Corolle til et af verdens førende dukkeproducenter.

 

Køb Djeco Silkeborg

Søger du legetøj, der styrker dit barns motorik og sanser, så skal du gå efter Djeco i Silkeborg. Franske, Djerco er mest kendt for deres mange produkter i træ og pap.

 

Køb Jellycat - legetøj Silkeborg

Leder du efter de sødeste tøjdyr, så kig blot efter Jellycat i Silkeborg. De bløde krammedyr fra Jellycat er lavet i de fineste materialer og kommer i mange forskellige varianter.

 

Køb Our Generation Silkeborg

Our Generation i Silkeborg. Dukkerne fra Our Generation kan påklædes til enhver lejlighed, med de mange variationer af dukketilbehør.

 

Køb Plantoys - legetøj Silkeborg

Legetøj i bæredygtige naturmaterialer fra Plantoys i Silkeborg. Legetøjsproducenten, Plantoys har speciale i træprodukter med høj slidstyrke.

 

Køb Konges Sløjd Silkeborg

Hos Børnenes Kartel finder du luksus beklædning og interiør fra Konges Sløjd i Silkeborg. De bløde bomuldsprodukter fra Konges Sløjd er i en klasse for sig og sikrer, de små, komfort såvel inde- som udendørs.

Legetøj Silkeborg: Inspiration til børnelegetøj og gaveideer

Når du træder indenfor dørene i vores legetøjsbutik i Silkeborg, vil du blive mødt af et imødekommende personale, der står klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig igennem et univers af legetøj. Butikken i Silkeborg byder på et bredt produktsortiment, der spænder fra udstyr og tilbehør til nyfødte og videre til legetøj for både piger og drenge helt op til 16 års alderen. Hvad enten du er på jagt efter et specifikt stykke legetøj eller kigger efter inspiration til gaveideer, er det bestemt et besøg værd, at kigge forbi vores legetøjsbutik i Silkeborg.

GAVEINDPAKNING
Vi pakker ind i unikt papir
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker