Lige nu: SPAR 30% på sandlegetøj - KLIK HER

Deltag i Tumletid hjemme fra stuegulvet

Deltag i bObles Tumletid online

 

Gratis Online Tumletid med bObles 

Deltag i Tumletid hjemme fra stuegulvet! Et online event for dig og din baby, hvor vi tumler og leger både med og uden bObles. Vi sætter gang i sjove bevægelseslege med udgangspunkt i barnets motoriske udvikling. Undervejs vil der være god tid til at selv at prøve aktiviteterne af.   

Ved hvert Tumletidsevent sætter vi særligt fokus på et udvalgt tumlemøbel, men giver også inspiration til andre tumlemøbler undervejs. 

Tumletiden er delvist pre-recorded og live. Det er muligt at stille spørgsmål undervejs, som vi løbende vil følge op på.  Det er gratis at deltage for dig og dit barn. 

Det vil være muligt at tilgå videomaterialet efterfølgende i en begrænset periode.

 

Tilmeld dig Online Tumletid her:

Tube M

10. august - kl. 10.00

Tube er et fantastisk tumlemøbel, der består af to dele - en cylinder og et rør. Tag en rulletur eller vip på den. Dit barn kan vippe fra side til side eller rulle rundt. Tube er også sjov at trille til hinanden eller kravle igennem. 

TILMELD DIG PÅ FACEBOOK

 

bObles Online Tumletid - Tube

 

Ælling og Tumlebræt

14. september - kl. 10.00

Gyng og vip på bObles' ælling, hold balancen og vip ællingen med fødderne, vend ællingen om brug den som en bro eller lig på maven af den.Tumlebrættet er et tumlemøbel på hjul. Sid eller lig på maven på brættet og rul i alle retninger.

bObles Online Tumletid - Ælling og Tumlebræt

 

Krokodille og Kylling

12. oktober - kl. 10.00

Tag en gåtur op ad trappetrinene på krokodillen, lig på maven hen over bObles' krokodille eller byg den sammen med f.eks. bObles' kylling som en sjov vippe. Kyllingen er sjov som balancevippe, til at ligge på og til sjove forhindringsbaner.

 

bObles Online Tumletid - Kylling og krokodille

 

Elefant og Kylling

9. november - kl. 10.00

bObles' klassiske alefant er et skønt tumlemøbel som kan bruges som både vippe og skammel eller byg den sammen med f.eks. bObles' kylling som en sjov vippe. Kyllingen er sjov som balancevippe, til at ligge på og til sjove forhindringsbaner.

bObles Online Tumletid - Kylling og elefant

 

Tube og tunnel

30. november - kl. 10.00

Tube er et fantastisk tumlemøbel, der består af to dele - en cylinder og et rør. Tag en rulletur eller vip på den. Dit barn kan vippe fra side til side eller rulle rundt. Tube er også sjov at trille til hinanden eller kravle igennem. 

 

bObles Online Tumletid - Tube

 

 

Deltag i bObles Online Tumletid

GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker