• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
bObles

bObles

bObles legetøj er et dansk multifunktionelt design udviklet i samarbejde med børn for børn. bObles' tumlemøbler giver børn og barnlige sjæle muligheden for at eksperimentere med balancen og grovmotorikken på en sjov og lærerig måde. bObles' tumledyr findes i flere forskellige former, farver og størrelser, så der er rig mulighed for at opfylde både store og små børns behov og ønsker. bObles' krokodilleelefant og kylling er for eksempel et rigtig godt motorisk redskab til at styrke både balance og motoriske færdigheder. bObles legetøj er fremstillet af EVA-skum selvfølgelig uden phtalater og andre giftstoffer, hvilket gør tumletiden både sjov og sikker.

42 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

bObles tumledyr og tumlemøbler

bObles tumlemøbler har en høj multifunktionalitet, hvilket gør dem populærer hos både børn og voksne. bObles tumledyr kan forblive dyr i dit barns legeunivers eller de kan fungere som tumlemøbler, hvor bObles funktionalitet virkelig kommer i spil. Med bObles tumlemøbel kan dit barn både balancere, rulle, hoppe, ride, stable og afgrænse dem.

Med et hav af forskellige farver, former og størrelser er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan bObles kan gøre leg og bevægelse til læring på en sjov og spændende måde. bObles bilbåd og bold er for eksempel et super godt motorisk redskab til at styrke både balance og motoriske færdigheder. Skal sværhedsgraden øges er bObles orm eller musling et rigtig godt alternativ til de lidt større børn eller legeglade voksne, der er klar til en balanceringskonkurrence.

bObles' legetøj er udarbejdet i et let vandafvisende materiale, der gør det let at rengøre med en fugtig klud eller et skyl under bruseren. Bobles tumlemøbler er udarbejdet og designet af søstrene Bolette og Louise Blædel. Deres udgangspunkt for ideen bag bObles tumlemøbler er at sætte barnets motoriske udvikling i fokus. Her er der lagt særlig vægt på udfoldelse af nysgerrighed, sansestimuli og barnets personlige kompetencer, hvilket også har skabt grobunden for bobles tumletid.


bObles tumletid

Rul, kravl, hop eller balancere dig igennem bObles tumletid og stimuler dit barns motoriske færdigheder gennem leg og læring i hverdagen. Motoriske færdigheder og kropslig bevidsthed er vigtig i et barns udvikling. God motorisk forståelse og kroplige færdigheder skaber grobund for gode sociale kompetencer og en større tro på dem selv.