Til de varme dage: alle havesprinklere nu nedsat med 65% KLIK HER

Billigt legetøj til legeglade børn

Billigt legetøj

Billigt legetøj til legeglade børn 

Leder du efter godt og billigt legetøj til den legeglade pige eller dreng? Slip for trængslen i legetøjsbutikken og find sjovt og billigt legetøj til børn i alderen 1-10 år hos Børnenes Kartel. 

Vores online shop byder på et stort og bredt udvalg af kvalitetslegetøj til børn til billige priser, som blandt andet byder på sjovt køkkenlegetøj fra Mamamemo, gåbiler fra Puky og søde dukkehuse fra Sylvanian. 

Legetid er højdepunktet i ethvert barns hverdag. Det skal være sjovt at lege. Derfor skal legetøjet være spændende og understøtte lysten til leg. Med tanke på det har vi sammensat et bredt og spændene udvalg af billigt legetøj til børn i den legeglade alder. 

Billigt legetøj til inde og ude 

Børn udvikler sig hurtigere end øjet kan blinke, og derfor kan det som forælder være svært at følge med i, hvad der er interessant at lege med, og hvornår det er det. Leg skal gerne være lærerigt og sjovt. Med det rette legetøj bliver legen sjov hver gang. Hvis du ikke er sikker på, hvad det rette legetøj er, kommer vi dig til undsætning. 

Vi tilbyder nemlig blandt andet gåvogne og løbecykler til den 1-2-årige og udfordrende puslespil til barnet, der er 3-5 år gammelt. Når verden udenfor også begynder at være spændende og fange barnets interesse, har vi også et udvalg af insektbeholdere, gadekridt og sandlegetøj. Uanset hvad der fanger dit barns interesse i øjeblikket, kan du finde legetøj til det her hos os. Kig dig gerne omkring og se, hvad du skal bestille hjem til den kreative legetid. 

Se vores udvalg her

En magisk legeverden 

Børn i alle andre elsker at leve sig ind i andre roller for at underholde sig selv og resten af familien og ikke mindst for at udforske forskellige roller og egen identitet. Det er en del af alle børns sociale udvikling, og hvis du gerne vil understøtte den udvikling med rekvisitter og sjov udklædning, kan vi hjælpe dig på vej. 

På vores shop finder du alt lige fra magiske tryllesæt, farverige tryllestave og sej rollespilsudklædning. Vi har forsøgt at sammensætte et udvalg, der lader børnenes fantasi og leg få frit løb, mens de lever sig ind rollen som tryllekunstner, købmand eller ridder. Vores legetøj og udklædning gør legen sjov og autentisk.

Se vores udvalg her

Billigt legetøj i god kvalitet 

Godt og holdbart legetøj behøver ikke være dyrt. Det er vores sammensætning af legetøj her på shoppen et tydeligt bevis på, da vi har lagt vægt på at tilbyde solidt legetøj, der holder til hård håndtering og mange års leg. For det er sådan, det bør være. 

Vores billige legetøj er helt uden farlige, kemiske stoffer og er gennemtestet, så vi er sikre på, at barnets leg er sikkert for både barnet og miljøet. Det synes vi er det eneste rigtige at tilbyde vores kunder. 

Når det er muligt, vælger vi også produkter fremstillet af økologiske materialer. Det betyder med andre ord, at du ikke behøver gå på kompromis med kvaliteten, selvom du leder efter billigt legetøj til dit barn. 

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker ind i unikt papir
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker