• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering
Aquaplay

Aquaplay

Mangler du anderledes udelegetøj til en lun sommerdag i haven? Så er Aquaplay sjovt for både store og små. En vandbane fra Aquaplay kan på sigt nemt udvides med elementer fra andre Aquaplay-vandbaner, og på den måde kan Aquaplay-samlingen hurtigt vokse sig stor. Vælg blandt flere forskellige baner og tilbehør her, og glæd jer til masser af sjov vandleg i sommervarmen.

3 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Bredt udvalg af vandbaner fra Aquaplay

Aquaplay er legetøj til haven, som hele familien kan samles om. Byg den seje Aquaplay-vandbane, fyld den op med vand, og kom i gang med at lege med de fine både, figurer og forskellige features, som hver enkelt bane tilbyder. Vandbaner fra Aquaplay er skønne til børn, der er fascinerede af vand, og når banen står ude på terrassen eller græsplænen, kan ungerne plaske løs lige så tosset, de vil. Aquaplay-vandbaner er oplagte til både de vilde og de stille børn og er et godt bud på udendørs legetøj til fordybende leg. De er et godt alternativ til andre former for vandleg fx. leg med vandpistoler, der hurtigt kan blive lidt for vildt for de helt små. 

 

Vælg din favorit blandt vores Aquaplay-vandbaner online

Vandbaner fra Aquaplay er et sikkert hit hos både voksne og børn, der kan bruge lang tid på at lege med de forskellige baner. I det hele taget er det fantastisk med godt udelegetøj på en varm sommerdag, og hos Børnenes Kartel har du altid mulighed for at finde masser af forskelligt legetøj til udendørs leg for børn i alle aldre. Skal en vandbane fra Aquaplay være det næste stykke legetøj, der flytter ind i haven, så tag et kig på de mange muligheder her, og bestil den Aquaplay-vandbane, som ser allermest spændende ud for jer - og glæd jer så til at få den hjem og snart komme i gang med at lege.